• 3012
    eksik 1-2 oyuncudan ziyade, ben de bu takımın euroleague seviyesinde olmadığı konusunda hemfikirim. yani maalesef gerçek bu. şu an tek istediğim şey bu sezonun acilen bitmesi ve grubu sonuncu bitirmemek.

    lakin bunun yanında, kesinlikle en büyük eksikliğimiz, delici bir 1 numara. bakın oyun kurucu da demiyorum. o işi yapabilecek, oyunun hızını düşürecek, eli düzgün adamlarımız var. bir şekilde o eksikliği kapatabiliyoruz bir şekilde ama delici 1 numaramız yok. geçen sene mccollum da çok iyi bir "oyun kurucu" değildi ama çok iyi bir deliciydi. en kötü, götünü başını bir yerlere sokup faul alıyordu. bizim takımda şu an bunu yapabilecek bir allah'ın kulu yok.

    takım olarak çok iyi mücadele ettiğiniz zamanlarda, oyunu yakalamışken böyle bir deliciye ihtiyacınız var. rakibin gardını iyice düşürecek bu adam maalesef bizde yok. maçı yorumlayan koç güzel söyledi. artık takımlar birbirlerini çok iyi analiz ediyor. burada cska dahil her takım bu delici adama ihtiyaç duyuyor çünkü oyunun kitlendiği bir yer oluyor.

    neyse uzatmayacağım. dentmon ve russ smith gönderilip sacede bir adet delici 1 numaraya razıyım. ben artık adam yiyen uzundan falan vazgeçtim. topu eline alıp, 5 adamın da içinden geçip sayıya giden adam istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın