resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2099
    galatasaray taraftarının gereksiz yere şımartıp götünü kaldırdığı futbolcu. oysa geçen sene bu aylarda sözlüğün kutsal değerlerinden bir tanesiydi kendisi. eleştireni futbol cahili ilan ederlerdi. stutgart'ın b takımında bile yedek kalmış iyi olsa almanlar bedelsiz bırakmazdı diyenleri de futbol cahili ilan ederlerdi.

    hiç unutmuyorum 2. lig takımına kupada hat trick yapmıştı ve 2-3 kişi direkt benim aylar önce başlığına girdiğim bir entrye laf çakmıştı. keşke sinan balon çıkmasaydı, ben göt olmaya dünden razıydım oysa.

    kendisi kiralık falan giderek düzelmez. bu adamın sorunu özgüven, tecrübe maç deneyimi vs değil. bu adam çalışmayı sevmiyor, topsuz oyunu sevmiyor. topu ayağıma ver bir de geniş alan olsun istiyor. topsuz oyun, takım savunmasına katkı falan bu adamın genlerinde yok. almanlar en az 10 sene öğretememiş bunu. ispanyolların 1 senede öğretmesini de beklemesin kimse. adamın genlerinde yok resmen.

    kendisinden bu oynamak istediği oyun tarzıyla en fazla ahmet ilhan özek'in sol ayaklı hali olur. hatta ahmet ilhan özek'in bile bazı özellikleri takım oyununa daha yatkın malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın