resim
Dirk Nicolaas Advocaat
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:76
Uyruk:Hollanda
  • 224
    zaten iyi defans oyuncuları olan bir takıma sahipti. şimdilerde etkili bir takım kurdu. kolay gol yemiyorlar. zaten kabul etmek lazım ki fenerbahçe ve beşiktaş hakemler tarafından ciddi şekilde kollanırken ligde en kötü muameleye uğrayan takım galatasaray. bu kollanmayla skertel, kjaer, mehmet topal, de souza dörtlüsüne ortalama bekleri ekleyince takım her daim sağlam duruyor.

    e hücum aksiyonları da başarılı olmaya başladı. kanatlara güzel iniyorlar. dinamik orta alan oyuncuları sürekli ceza sahasına koşular yapıyor. lens, volkan gibi iki tane rakibin düzenini bozan kanat oyuncuları var. alper potuk da formdaysa kolay adam eksilten bir oyuncu.

    tebrik etmek lazım güzel toparladı fenerbahçe'yi.
    hakikaten iyi defans hattının önemini görüyoruz. bize ders olsun. önümüzdeki transfer döneminde galatasaray'ın artık gerekirse tüm transfer bütçesini orta saha ve defans hattına yatırıp, kolay gol yiyen takım olmaktan kurtulması gerekiyor. öncelikle iyi bir stoper, iyi bir bek oyuncusu ve mümkünse iyi bir orta saha almalıyız. bunu yaptığımızda elimizdeki kaliteli oyuncular daha çok fark yaratmaya başlayacaklar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın