• 5
    25 kasım 2016 galatasaray bursaspor karşılaşmasında bekleri birazcık sıfıra indirdik, sneijder'i birazcık ortaya aldık sonuç ortada. mükemmel bir futbol olmasa da çok daha etkin bir oyun vardı sahada. en azından kenardan bizi heyecanlandıran 2-3 top geldi. golleri bulduk, gol dışında önemli bir pozisyon vermedik...

    bekleri etkin kullanma konusundaki hücum aksiyonlarını geliştirmemiz gerekiyor. elimizdeki kanat oyuncuları çok rahat adam eksiltebilen yapıdalar. beklerimiz de linnes, carole, sabri :(, cavanda :(( yine dripling yeteneği olan oyuncular. o bakımdan ligdeki belki de en avantajlı takımız. bekleri aktif şekilde hücuma kattığımız anda rakip savunmaları dağıtmamız çok kolay.

    bir anda yüksek topa sahip olma yüzdemiz yanında çok pozisyon üreten bir takıma evrilmemiz mümkün.

    bursaspor maçı'ndan önce şöyle demiştim.
    (bkz: #2068414)
    eren derdiyok transferi sonrası da şöyle demiştim.
    son olarak (bkz: #1998662)

    doğruları yaparsak çok gol atacak bir kadromuz var.

    maç kadrosuyla alakalı olarak da, carole iyi oyuncu fakat son maçlarda arkasına çok adam kaçırmaya başladı. belki linnes'i bir kaç maç daha o bölgede kullanmamız mümkün. ters ayaklı oyunu bursa karşılaşmasında etkili oldu. daha önce de bir iki sol bek performansı izlemiştik zayıf takımlarla yaptığımız maçlarda. onlarda da benzer oyun stili dikkatimi çekmişti. carole kısa süre içerisinde performansını yükseltip tekrar formayı kapar. kapana kadar da linnes'i hazır verim sağladığı yerde kullanıp kazanabiliriz diye düşünüyorum. kısaca win win durumu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın