• 3007
    iç sahada yavaş yavaş o beklediğimiz çat-çat-çat seslerini çıkarmaya başlayan takım. artık sıra deplasmanlara da geldi. daha 9 iç saha maçı var ve fenerbahçe ve cska dışında orada tek ciddi, bizi kesinlikle çok zorlar diyebileceğimiz belki real madrid kaldı. 8/9 yapsak 11 galibiyet eder.

    deplasmanlara gelince, bizim euroleague'de aday olabileceğimiz 2 koltuk var o da 7. ve 8. sıralar. 3.bir koltuk olarak iyi ritim tutturur ve sakatlık yaşamazsak, aynı zamanda da russ smith yerine katkı verecek bir guard alınırsa 6. sırayı zorlayabiliriz. ergin hoca 12-13 galibiyet yetecek demişti bunun için. bana kalırsa, bizim için anahtar daçka ve efes maçlarından geçiyor. deplasmandaki daçka ve efes maçları abdi ipekçi'yi ve volkswagen arena'yı fullersek, desteğimizi verirsek o zaman deplasmanda 2 galibiyet daha çıkarıp 13'ü bulmuş oluyoruz. onun dışında benim şimdiden gözüme kestirdiğim deplasmanlar brose, unics kazan ve kızılyıldız deplasmanları. bu 3'ünden 2 sini de kazanabilirsek çok güzel olur.

    bekleyip göreceğiz, artık en azından istediğimiz, savaştığının karşılığını alan hüviyete büründü takımımız. yolu açık olsun, güzel başarılar gelsin ki euroleague'de bizi istesin, son sezon olmasın bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın