resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8420
    -melo'yu hamza hoca göndermedi kendi gitti.

    adam melo'yu takımda istemiyorum siktirsin gitsin demedi elbette ama sözleşme yenilendi diye apar topar arena'ya gelip dursun'a hesap sorması melo'ya karşı bir antipati duyduğuna kanıttır diye düşünüyorum.

    yaz boyu bilal bize yeter, jem kemik gibi, hakan'ı o bölgede kullanabilirim (kullandı) hatta sneijder'i bile oynatırım demesi de melosuz bir takım düşündüğünü gösteriyor. hadi yerine elle tutulur bir ön libero getirmeye çalışsa anlayacağım ama aldığı adamlar bilal, jem ve çıtkırıldım jose rodriguez. hatta daha önce paylaşmıştım adam kovulmadan hemen önceler devre arasında donk'u istiyoruz demişti.

    sağ bek konusu zaten başlı başına faciadır. durduk yere taraftarın siniriyle oynayıp sabri konusunda inatlaştı durdu. iki dakika susamadı. yetmedi sabri'nin yedeği tarık. bu ikisi sağ bek rotasyonunda bizi götürür dedi. peki sezon başlayınca ne yaptı? sabri'nin takımı nasıl sabote ettiğini görüp stoper diye aldırdığı denayer'i orada oynatmaya başladı.

    bruma'yı önce oynatacağım dedi sonra zorla kiralattı. sinan'ı oynatmak için yolladım dedi sinan'ı oynatmadı. bizi 90 dakika yasin ve olcan gibilere mahkum etti.

    yine yazın yarım ağızla korka korka mario gomez'i istedi. sonra burak'tan tırstığı için 9 milyon istiyorlar geyiğini çıkardı. niasse dedi olmadı ki bu konuda haklıdır ama o da olmayınca bu sefer burak'ı kampın kapısında karşılayıp yalakalık yaptı. aynı burak sezon başlayınca kendisini bir güzel sattı. altıpastan kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok. iğrenç oyununa değinmiyorum. çok sevdiği, evlat dediği, koruyup kolladığı selçuk inan ve burak yılmaz bir olup ersun yanal'ın (selçuk'un manisa ve trabzon'dan hocası) gelmesi için hamza'nın altını oydu. hamzacılar bunu bilmez mesela.

    tutarsızlık bununla da sınırlı kalmadı ki. çok övündüğü orta saha rotasyonuyla atletico madrid maçına çıktı. hakan balta'yı ciddi ciddi ön libero oynattı ve yanlış hatırlamıyorsam ilk devre biter bitmez facia olmasın diye çıkarttı. boşu boşuna koca sezonun ilk yarısı orta sahasız oynadık. yumuşak, kımıl kımıl orta sahamız sayesinde hiçbir maçta skoru ve oyunu tutamadık. her rakip elini kolunu sallaya sallaya ceza sahamıza girdi. rizespor'a 90+'da 3-2'den maç verdik. aslında siz bakmayın bu adamla zaten çöküşe geçecektik ama öyle bir zamanda kovuldu ki ihale sonradan gelen çapsızlara kaldı. sadece kendisinin oynatabileceği abuk subuk saçma sapan bir kadro kurup gönderildi.

    isterse bursa'nın başında bize 5 tane sallasın fark etmez. bu adamın 2015 yazı ve sonbaharında taraftara yaşattığı travma kolay atlatılacak bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın