resim
Eric Maria Lambertus Gerets
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:70
Uyruk:Belçika
  • 546
    en güzel çağımda, belki futbolu kafamda oturttuğum ilk yıllarda sen vardın hocam. saha kenarında seni görürdüm. serzenişlerini, hırsını, azmini, galatasaray ruhunu en detayına kadar izlerdim maçlarda. babam gibi sevdim seni. geçenlerde de hastalığının haberini okudum. dünyam yıkıldı, ruhum acıdı resmen. sana koşup sarılmak istedim be adam. neden dedim sonra da, neden bu güzel insanlar bir bir bizden kopuyor? oysa yarım kalan çok şey vardı, şampiyonluklar, kupalar gelecek zamanda kalmıştı hani.

    bugün sağlıklı olsan en çok seni isterdim kulübede, en çok seni sevdim çünkü ben. yarılmış alnınla sevdim seni! alnındaki kan, alnımızın akıydısonuçta...

    seni bu halinle de bu takımın başında görmek isterdim de hocam, ben sana kıyamam. bu yasin'i, semih'i, selçuk'u, wesley'i görüp de hastalığın artarsa ne yapacağız diye düşünüyorum. olmaz arkadaş, varsın biz sensiz kalalım, varsın kupalar kazanmayalım. sen iyi ol, sağlıklı ol da. gerisi gelir elbet.

    senin kanını akıttıkları gün birileri benim nefretim oldu. ağızlarıyla kuş dahi tutsalar ben kanmaz oldum bu kişilere. senin canını sıksalar delirirdim, değil can sıkmak senin kanını akıttılar aslan yüreğim! ve sen hiçbir şey olmamış gibi devam ettin maça. sildin elinin tersiyle, geçtin. sahadaki takımına direktifler vermeye devam ettin. sen böyle de büyüktün be hocam, sen böyle de büyük galatasaraylıydın...

    şimdi ne mi oldu? demirin tuncuna, insanın bişeyine kaldık. o korkusuz savaşçılardan etliye sütlüye karışmayan kaptanlara düştük. sahada isyan eden yok, kenarda isyan eden yok. çünkü galatasaray sevdalısı yok!

    https://www.youtube.com/...ZP-s&app=desktop

    https://www.youtube.com/watch?v=MOt0TTn32W0 2006 son maçında o heyecanın yok mu, o isteğin o yüreğin yok mu beni benden alıyor koca yürekli aslan. allah bize senin gibi cesur ve galatasaray'ın en iyi şekilde idrak eden hocalar nasip etsin.

    https://www.youtube.com/watch?v=weeXs7rmka0

    ne hocalar geldi geçti, belki çoğunu da sevdim sebepsiz yere. galatasaray'ın diye... ama ben en çok seni sevdim be adam, ben en çok sende güven duydum, en güzel anlarımı senle yaşadım, en güzel şampiyonluğumu seninle kutladım. gözyaşın, kanın... hakkını helal et hocam.

    sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla

    alnındaki kan alnımızın akıdır

    koca yürekli aslan, galatasaray'ın ruhunu en iyi anlayan adamlardan. hücum!!! ya hücum.

    dünya dize gelir senin önünde cimbombom
    kupalar bize gelir senin gücünle cimbombom
    rakipler birer birer devrildiler senin karşında
    goller üçer beşer ağları deldi cimbombom

    sahaların kralısın seni kim tutar
    iyi günde kötü günde taraftarın var
    sen tarih yazarken şahid oldular
    şampiyonsun yer gök sarı kırmızı

    aslanım, şampiyonum galatasaray
    ruhum, onurum galatasaray
    türkiye seninle gurur duyuyor
    kahramanım sensin galatasaray

    geçmişim geleceğim galatasaray
    sönmeyen ateşim galatasaray
    bu taraftar seninle gurur duyuyor
    kahramanım sensin galatasaray

    kahramanım sensin galatasaray, kahramanım sensin eric gerets...
App Store'dan indirin Google Play'den alın