• 2998
    ergin hocam kendi bildiğine dönünce, oyuncularda performansını yükseltince takımın seviyesi bir tık üste çıktı. hoca dar rotasyona döndü, pleiss, diebler, gösteremedikleri performansları ortaya koymaya başladılar ve yeniden ayağa kalkmak için elimize fırsat geçti. ama şu transfer yasağı ciddi engel olarak karşımıza çıktı, russ gönderilecek artık o garanti ama yerine adam bulmak için borçlar ödenmeli ve ceza süresi filan dolmalı. asıl sıkıntı burda başlıyor, yönetim çözümünü hemen bulup yasak biter bitmez transfer gelmeli. dar rotasyon demek maç seçmek anlamına gelir bizim için özellikle euroleague'de çünkü 8-9 kişilik rotasyon bu kadar sık maç aralığını kaldıramaz.

    hücumda fena değiliz ama takım bunu üste çekecektir diye düşünüyorum zamanla ama savunma meselesi can sıkmaya devam ediyor, ilk maçlarla, son maçlara bakarsak biraz seviye kaydettik ama az bizim için. takım birbiriyle oynadıkça ve ergin hocanın istediklerini gerçekleştirdikçe normal seviyelere yakın savunma yapabileceğimizi düşünüyorum.

    olimpiakos'tan sonra aldığımız daçka zaferi lig maçlarında ki performansımız derken tutunacak bir dal bulduk, bu dala sıkıca tutunmak açısından önümüzde oynayacağımız 2 hafta çok önemli benim açımdan, takım güvenini kazanır, performanslar artar, çıkışımızı sürdürürsek, birden çok farklı noktaya geleceğiz. bu yüzden 25 kasım 2016 galatasaray odeabank fc barcelona maçını kazanmak bizim açımızdan sezonun dönüm noktalarından biri olabilir. barcelona 71 sayı ortalaması yakalamış euroleague'de. hücumda pek istedikleri yerlerde değiller ama savunmaları iyi seviyelerde yani bizim için her açıdan ciddi bir sınav olacak.

    hem futbol, hem basketbol maçı aynı güne denk geliyormuş galiba bu hafta bilet fiyatı uygun gelirse tercihimi basketboldan yana kullanmayı planlıyorum. herkesi bekleriz salona.
App Store'dan indirin Google Play'den alın