• 10048
    yazarların tartışma biçimleriyle ciddi ciddi zekalarını sorgulattığı platform. takım kötü gitti mi taraftar ikiye bölünüp yerli seviciler-yabancı hayranları olarak birbirini yemeye başlıyor. böyle bir ziyan olamaz arkadaş.

    takım artık vadesini doldurmuş, doymuş, oynadığı topun ne aldığı paranın ne de isminin karşılığını veremediği topçularla kaynıyor. bunların içinde yerlisi de var yabancısı da. bu adamları temizleyip yerlerine zımba gibi enerjik, dinamik topçular koymadıkça istediğimiz kadar hoca değiştirelim, ittire ittire bir şeyler yapmaya çalışalım, dönüp dolaşıp yine bu noktaya geleceğiz.

    bir gram aklı olan herhangi bir kariyerli, modern teknik direktör galatasaray'ın kadrosuna baktığı anda gülmeye başlar. sneijder'ler, selçuk'lar, podolski'ler, chedjou'lar, sabri'ler ve bir yığın yetersizler... kim gelir abi bu bitmiş adamlarla dolu kadronun başına? ya riekerink gibi düşük profilli yabancılar ya da yerli hocalar gelir. onlarla da bi yere kadar gidebiliyorsun işte. artık kendimizi kandırıyoruz. bu değişimi yapacak taşak koyamayan yöneticiler de anca gaz almak için kolaya kaçıp hoca değiştirmeyi düşünürler ama artık iş o boyutu geçti. uyanmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın