resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4528
    senden bir galatasaraylı olarak özür dilerim oğlum.

    sen henüz 18 yaşında portekiz milli takımı'na çağırılan bir oyuncu olarak galatasaray'a geldin ve muhteşem bir başlangıç yaptın. sonra yabancı sınırı yüzünden uzun süre oynayamadın, aptal bir kupa maçında bizim patates tarlasından hallice sahamız yüzünden çapraz bağlarını kopardın. ertesi sene yabancı sınırı iyice daraldığı için yine doğru dürüst forma giyemedin, giydiğin zaman da her hatanda seni tribünlerden yuhaladık, ıslıkladık, küfür ettik. kendine olan güvenini zedeledik. sana bağırıp çağıran, azarlayan yıldız(!) futbolcularımıza hiçbir tepki göstermedik.

    "seni ispanya'ya kiralayacağız" dedik "tamam" dedin. ispanya'dan dönünce bizden ayrılmak istedin, "olmaz burada kal" dedik yine "tamam" dedin. bize bütün eleştirilerimizi yedirdin, takımı sırtında taşıdın. sana yapılanı sen kimseye yapmadın. vaktiyle seni azarlayan, milyon eurolar alıp top sürmekten aciz arkadaşlarına bir tane laf etmedin. kafanı eğdin kendi işine baktın.

    eğer bize değil chelsea'ye gitseydin bu saçmalıkların hiçbiri başına gelmeyecekti. iki kayıp sezon yaşamayacaktın. şimdi belki o takımda hazard'la costa'yla beraber ilk 11 oynuyor olacaktın. ben, bütün bunlardan dolayı senden özür dilerim bruma. bizde daha ne kadar oynarsın bilmiyorum ama inşallah bu takımda senin yanına yakışacak adamların oynadığı günleri görmeden ayrılmazsın buradan.

    affet bizi oğlum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın