resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8998
    memleket bir tuhaf oldu. ismi lazım değil partinin kurmayları, reisi, basındaki paralı kalemleri derken gerçekten memleket bir tuhaf oldu. en çok gerçeklik algımız bozuldu. gözümüzün önünde ve apaçık duran olgularla ilgili bile istatistiği, te'mili (yani yorumu) öyle bir kullandılar ki toplum olarak komple delirdik.

    mesela şimdi ben bu haberi okuyorum ve "aaa sabri o kadar da fena değilmiş yani?" diyorum. çünkü yoğun propagandaya maruz kaldım. "demek tabii diğer bekler de bu kadar kötü oluyormuş zaten bak avrupa'da filan da böyleymiş"

    e abi ama gözüm görüyor işte kötü oyuncu bu sabri?

    (zombi mode on) "yoo yo zaten bek oyuncusunun performansı budur, sabri çok asist yapıyor, hızlı bir kere, kaç yıldır kimse kesemedi, hocaların da bir bildiği var bak dani alves 15 gol yedirmiş kanadından..." ( kasıtlı, taraflı yorumun insan zihni üzerindeki etkileri)

    arkadaş, bu adam bir kere bek değil. 2003 yılında ilk kez izledim, aşırı hızlı, pırpır sağ açık gibi duruyordu ki ilk maçlarda da önde oynuyordu. zamanla belirginleşti ki tekniği yetersiz, çalım atamıyor, gol vuruşu hiç yok. bek oyuncusuna evrilmeye çalışıldı. orda da olmadı.

    ama hala bana sabrinin bekliğini anlatıyorlar.

    e gözüm görüyor işte adam çalım yiyor, pozisyon alamıyor, kademe bilmiyor?

    e gözümün önünde ama adam kafasız işte? gerçekten, vasat/ vasat altı bir zekası var. futbolda da farklı değil. bu onun suçu da değil üstelik.

    ama efendim yok. şener'den daha verimli. doğru valla. avrupa'da gece hiç bir yerde içki satışı yok. haklısın ağbicim. ingiltere de sigara 10 pound. ne güzel dedin. amerika da cinsel ilişki yaşı 12. hay ağzını öpeyim sen de git bir küçüğün rızasıyla onun ağzını öp. yaşından başından sakın utanma ama, olur mu?

    yav arkadaş gözümüzün önünde işte!
App Store'dan indirin Google Play'den alın