resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9664
    şu hiçbir hocanın kendisini kesemediği ve bu yüzden ne kadar değerli bir futbolcu olduğunun anlaşılabileceği geyiğine istinaden hatırlatmak istediğim bir şey var.

    jan olde riekerink selçuk inan'ı bir maçın kırk beşinci dakikasında oyundan çıkardı. bu yüzden bir hafta boyunca parasını kimin verdiği meçhul kalemlerce topa tutuldu.

    tekrar ediyorum, jan olde riekerink selçuk inan'ı oyundan çıkardığı için basındaki kimi "duayenler"ce hedef gösterildi.

    selçuk inan'ın türk spor basınında ciddi bir lobisi var. en kötü zamanında bile eleştirilmiyor, iyi oynuyor gibi gösteriliyor. herhangi bir hoca sabotaja uğramak istemiyorsa selçuk gidene kadar onun gönlünü hoş tutmak ya da takımdaki birçok yerli futbolcuyu da onunla beraber oynatmamak zorunda.

    tekraren, jan olde riekerink selçuk inan'ı oyundan çıkardığı için kadroyu sneijder'in kurduğu gibi bir iftiraya maruz kaldı. selçuk oyundan çıktığı için adam bir hafta boyunca yerden yere vuruldu.

    ha, tabii selçuk masum bir insan olduğundan asla böyle taraklarda bezi olmaz. menajerinin iğrenç tweet'lerini falan da favlamaz. zaten selçuk madem bu kadar kötü neden kimse ondan vazgeçemiyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın