• 27067
    20 kasım 2016 fenerbahçe galatasaray maçı öncesi basın toplantısında söyledikleri,

    "bizim çok iyi bir derbi bekliyor, ligin başlangıcında da beşiktaş ve fenerbahçe derbilerini deplasmanda oynayacağımızı biliyorduk. şu anda pozitif bir hava var, 17 yıldır deplasmanda kazanamıyoruz ama bunu başarabiliriz. 17 senedir orada kazanamamanın verdiği açlığı ve hırsı hissedebiliyorum.hepimiz oraya gidip kazanmak istiyoruz, bunu ümit etmiyorum, sahada olan oyuncularımın bu hırsı göstermesini istiyorum. oyuncularım da çok hırslı ve kazanmak istiyorlar. ben nasıl, bu 17 yıllık durumu ortadan kaldırmak istiyorsam futbolcularım da aynı şekilde. şu anda tek yapmamız gereken, kadıköy'e gidip bu durumu ortadan kaldırmak"

    "eleştirildiğimi bilmiyorum, çünkü gazeteleri okumuyorum. gazeteleri okumuyorum, takip etmiyorum. son iki maçta kendi sahamızda kaybettik ancak oynadığımız futbol bu skorları beraberinde getirmiyordu. adil sonuçlar değildi, çok kolay kazanabileceğimiz maçlardı aslında bunlar. geçen sene aldığımız sonuçlara bakıyoruz, bu maçları neden kaybettik? iyi oynamadığımız için kaybettik. galatasaray'da çalışıyorsanız, bütün maçları kazanmak zorundasınız. benim odaklandığım da tamamen kadıköy'de galibiyet elde etmek. oyuncularıma inancım sonsuz"

    "fenerbahçe teknik direktörünü uzun zamandır tanıyorum, fenerbahçe'nin artılarını eksilerini çıkarttık ve bunun üzerine çalıştık. isimler değişse bile fenerbahçe'nin oyun yapısı aynı olacaktır. galibiyeti bize getirecek olan şey, mücadele. bu zamana kadar nasıl iyi futbol oynadıysak bundan sonra da iyi bir şekilde oynamak ve kendi felsefemizi sahaya yansıtmak. üç tane kaliteli orta saha oyuncumuz var, bu üçünün de oynaması demek biraz daha kontrollü oynamamız demek, buna karar vereceğiz.ayının postunu vurmadan satamazsın, önce o posta vurmalısın. derbiler çok önemli ve bu derbilerde mücadele ettim. oyuncularımdan yeteri kadar enerji alıyorum, hırslarını görebiliyorum ve kadıköy'e de bu inançla gidiyorum."

    riekerink bey

    (bkz: sana inanıyoruz ve güveniyoruz hocam)

    hocam bu şans belki de hayatının sonuna kadar eline geçmeyecek, türkiye'de sistem kurma çabasını bırak, şampiyonluk bile bazen seni kurtarmaz gönderilirsin(!) * galatasaray'ın genlerinde hücum yapmak vardır. rakibi boğmak, baskılı ve iyi futbol vardır.

    yıllar sonra evinin bir köşesinde elinde şarabın geçmişi yad ederken keşke şöyle yapsaydım dememek için, tüm kozlarını sür ve onları kendi silahlarıyla vur. sen çok güzel bir adamsın ve tarihe geçmek elinde, takımını muzaffer bir kumandan gibi motive et ve yönet, elindeki silahları doğru ve zamanında kullan. galibiyet uzak değil...
App Store'dan indirin Google Play'den alın