• 27063
    "troyes'te çok iyi bir ekiptik. takım olarak çok iyi anlaşmakla birlikte çok iyi bir gruptuk. dolayısıyla bu zaferin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. o sezon bana çok büyük tecrübe oldu ve galatasaray tarafından fark edilmemi sağladı. ve bununla birlikte galatasaray'a gelişim çok hızlı gerçekleşti. hemen sezon başında galatasaray'a transfer oldum ve şu an galatasaray'ın bir parçasıyım"

    "galatasaray bana çok erken bir dönemde transfer teklifinde bulundu ve bu transfer için çok istekliydi. bundan dolayı galatasaray'a gelirken hiç tereddüt etmedim. dolasıyla başka transfer teklifi alacak zamanımda yoktu. galatasaray'ın isteğini görünce başka bir teklifi beklemeye gerekte kalmadı zaten. ayrıca o dönem kulübüm troyes'in finansal ihtiyaçları vardı ve 3 taraf için de sonu olumlu biten bir anlaşma oldu. fransa'da oynarken açıkçası böyle büyük bir kulübe transfer gerçekleştireceğimi düşünmüyordum. ama futbol çok hızlı ilerleyen ve gelişen bir oyun. bir gün bir baktım ve kendimi galatasaray'da buldum. şu an galatasaray'ın bir parçasayım ve burada olmaktan gayet mutluyum. "

    "türkiye'yi az çok tanıyordum, ülke konusunda "sıfır" değildim açıkçası. türkiye ligi her ne kadar avrupa'da ki 5 büyük ligden biri olmasa da takip edilen bir lig. özellikle galatasaray ve galatasaray gibi büyük kulüpler avrupa kupaları'nda takip ediliyor. türkiye'ye gelmeden önce daha önce bursaspor'da oynayan bakambu'ya danıştım. bakambu ile gençken birlikte oynamıştık. buraya geldim, galatasaray'ı gördüm, kulübün alt yapısını gördüm. benim için önemli olanlar bunlardı. galatasaray'ı beğendim ve burayı sevdim"

    "galatasaray'a imza attığımda bana kulübü ve kadroyu tanıttılar. ben telles, hakan balta ve olcan'ın o dönemde galatasaray'da olduğunu biliyordum. ben rekabeti bilerek buraya geldim. rekabet bana göre bir fren değil, aksine takımın motivasyonunu daha da arttıran bir olgu. sahaya çıktığında elinden geleni yapmak zorunda hissediyorsun. bu sezon telles ve olcan ayrıldılar. benim mevkimde daha az bir rekabet var. ancak bu benim için hiçbir şeyi değiştirmedi. hala sahaya çıktığımda yüzde yüzümü veriyorum"

    lionel carole
App Store'dan indirin Google Play'den alın