• 2983
    bu kadar çok sayı yememizin sebebi takımın savunma yapamıyor oluşu değil. nasıl oluyorda yazarlar göremiyor, 27 - 2 seri yakalayıp 87 sayı yemenin sebebi 12 hücum ribountu. her maç hücum ribountu veriyoruz. boyalı alana top inince içersi yufka gibi olduğundan foul oluyor. çizgiye kolayca gidiyor takımlar. alex tyus denen zatı muhterem yerine adam gibi bir 5 numara olsa efes geçen yıl şampiyon olurdu ligimizde. ama dean thompson o kadar kötü ki alex tyus a bile iyi ki bizimle diyorum. işte o kadar kötü bir pota altımız var.

    bunun dışında guard pozisyonuna da bir adam lazım.

    takımımız inanılmaz dengesiz. eskiden 1 tane micov vardı şuan elimizde 3 tane micov var ama eskiden bir young ya da ne bileyim lasme vardı şuanda da onlar yok.

    anlamanız için şunu da söyleyeyim. austin daye 2.11cm tyus 2.03cm austin daye 4 numara tyus 5 numara oynuyor takımımızda. hidayet türkoglu 2.07cm dir 3 numara oynuyordu. jan vesely 2.13 tür.

    herşey boy da degil atletiklik, size, timing gibi kavramlarda önemlidir 5 numara için. bir kere tyus kambur duruyor zaten. young gibi atletik lasme gibi size lı(dosta güven düsmana göz dagı veren) bir adam değil.

    bu kadro her maç 80+ atar 80+ yer. uzunu iyi olan takım fenerbahçe gibi ezer geçer. kısası iyi olan takım spanoulis gibi zorlanır bize karşı basketbol karmasık bir oyun değildir. bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın