• 2978
    11 kasım galatasaray olympiacos maçını salonda iyiki izlemişim. öncelikle şunu söylemek istiyorum. takım zaten son lig maçında iyi sinyaller vermişti. bugün yenmemiz beni şaşırtmadı. ama bazı oyuncular çok şaşırttı.

    diebler: bu adam savunmada çok gayretli ve ergin hoca belli ki güveni vermiş. kaldırıp atarken kendinden hep emindi. iyi yolda.

    dentmon: maçın bence yıldızı. çok temiz eli var. ancak savunmada biraz daha gayretli olup hücumda içeriyi biraz daha zorlaması lazım. her zaman demiyorum ama mesela bugün 3 defa içeriye girmeye çalıştıysa bunun sayısını 5-6 ya çıkarması lazım. ama bu haliyle bile yeter :)

    daye: çok iyi niyetli, zeki ve yürekli. hücumuna diyecek söz yok. savunması zayıf. fakat bazı oyuncular vardır. savunması zayıftır fakat takım onun bu açığını kapatır. işte öyle bir oyuncudur kendisi. hücumdaki en büyük silahımız. böyle oyuncular tek başına maç kazandırır.

    göksenin: oyun kurucuya bırakın kendisini sonra arkanıza yaslanın. koca yürekli.

    schilb: ben hayatımda bu kadar dengesiz bu kadar rahat bir oyuncu daha görmedim. 3 gün arayla iki maç oynuyosun. bir maç takımın yıldızı. 2.maç en kötü oynayanı. ergin hocaya şaşıyorum. olmasa daha iyi.

    son olarak ve en güzelide takım halinde savunma yapabildik. birkaç pozisyon hariç içeride kolay atış şansı vermedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın