• 18
    bilinçli yapıldığında eğlenceli. mümkün olduğunca kolaylaştırmak gerekiyor.

    evde yerdeyken sırtımıza bir yastık... o yastığın üstüne de ensemizin altına, daha küçük bir yastık koymak mekiği kolaylaştırıyor. bir kere mekiği sert bir zemin yerine, yumuşak bir ortamda yapıyoruz. bu sırada ayak tarak kemiklerimizi kanepenin altına sıkıştırdığımızda... veya birinden ellerinle, ayak tarak kemiğimize bastırmasını istemek de mekiği kolaylaştırır.

    bilinçli yapılmadığında zorlaşır ve ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. bir kere mekiği yaparken, gövdeyi belden kırmak yaygın bir hata. zaten bu yanlış hemen kuyruk sokumunda ağrı yapar. mekik belle ilgili değil. tamamen karın ve çevresindeki kaslarla ilgili.

    internetteki doğru videolar işimize yarayabilir: https://www.youtube.com/watch?v=5BY7UxNqCdA bu video benim işime çok yaramıştı. bir zamanlar kilo problemi olan bir arkadaşımla, tam ekranda bu video ile halının üstünde çalışırdık.

    yeri gelmişken... spor salonunda bireysel çalışırken ve ya kilo vermek için kesinlikle protein tozu ve ya zayıflama hapı kullanmayın. inanın hiç gerek yok. sadece zararı var. aşırıya kaçmadan düzenli spor yeterli.

    *mekik kilo vermek için tek başına yetmez. ama karın yağlarını eritmek ve kaslarını güçlendirmek için önemlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın