resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 678
    5 kasım 2016 manchester city middlesbrough maçını 90 dakika izledim.

    klasik bir premier lig maçı oldu bugün. ezici bir maç oynayamadılar o ilk 6 haftadaki gibi. işleri zor böyle giderse, pep la liga'da yada undesliga'da olmadığının farkına varmıştır muhtemelen.

    çok pozisyon vermedi takımı ama çok pozisyon kaçırdı yada agüero tarafından baltalandı. hakikaten son 15/20 dakikada agüero resmen piç etti takımı. sonra muhtemelen kendisine sinirlenip yerdeki bir m'boro oyuncusunu tekmeler gibi oldu ve sarıyı yedi, aynı dakika'da oyundan çıkarıldı.

    uzaktan yakından hayranı falan değilim de her puan kaybettiğinde başlığına gelip, sözlüğe katkı sağlamayan entry yazan kişiler var, hakikaten inanılmaz. kötü , sevmiyorum dersin olur biter de cahillik diz boyu. yaya toure falan savunulmuş birde 1 tane manchester city taraftarının savunduğunu görmedim ben yaya toure'yi geçen seneden beri, neredeyse her gün yazdıklarını okuyorum birde. futbol izlemeyip maç sonucuna göre yorum yapıldığı çok belli.

    sisteminde kalecilerin önemi ve joe hart hakkında birkaç şey karalamıştım, yakın zamanda taktiğinin diğer parçalarıyla ilgili de yazacağım, unutmadan dursun bunlar da burda. yanlış, eksik, katılmadığınız yerleri yazın lütfen.

    (bkz: claudio bravo/#2040048)
    (bkz: josep guardiola sala/#2040059)

    bu arada google denen birşey var, hamd olsun bugün de engellenmemiş, bi premier lig puan tablosu yazar bakarsınız. an itibariyle takımı 1. sırada. aynı şehrin takımı, premier lig tarihinin en pahalı kadrosuna sahip manchester united ise 8.sırada. premier lig zorlu bir lig herkesin hemfikir olduğu konu madem, arada puan kayıpları da yaşayacaktır.

    bu sene için şampiyon olabileceğini hiç düşünmüyorum. ilk 5-6'daki takımların en az 5 maçını tam izlemişimdir, chelsea, liverpool ve arsenal devreyi muhtelemen city'nin önünde kapatacak, 2. yarı meçhul.
App Store'dan indirin Google Play'den alın