resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1069
    gereksiz abartılan göksel gümüşdağ'ın prensi. türkiye gibi leş bir ligde göze batıyor işte. hele dünkü maç sonrası abdullah avcı güzellemeleri yapılmasına hayret ettim. dün* kendisinin büyük analizleri ve taktisyenliği sonucu yenilmedi galatasaray. başakşehir iyi oynamadı bana göre, galatasaray'ın kendi kötü oyunu, yanlış oyuncu tercihleri, geç gelen değişiklikler, ali palabıyık vs. ile böyle bi sonuç çıktı.

    4 kasım 2016 galatasaray başakşehir maçı'nda sürekli oyunu soğutan, kazandığı her duran topu, tacı, yavaşlatarak kullanan, maç 2-1 ken yerden kalkmayan bir başakşehir vardı. topun oyunda kalma süresinin azlığının sebebi budur. ayrıca hakem ali palabıyık başakşehir takımına kıyak geçerken, utanmadan gidip dördüncü hakeme itiraz etmiştir muslera'ya niye kart göstermiyosun diye, böyle de bir karaktere sahiptir. daha sonra da kulübeye doğru kol hareketi var tabi. o hareketi görüp buraya büyük taktisyen abdullah yazmak nasıl içinize siniyor merak ediyorum doğrusu.

    yeni türkiye süper liginde bulunan takımların çoğu belli bir siyasi görüşe yakın olduğu için bu ligde. başakşehir, osmanlı, kasımpaşa, rize, kayseri, konya, alanya vs vs. başakşehir'in stad açılışını cumhurbaşkanı yapmış, kulüp başkanı emine erdoğan'ın damadı göksel gümüşdağ, kaptanı emre belözoğlu, hocası da abdullah avcı. milli takım hocası bile oldu abdullah avcı, kendisinin milli takım hocası olmasında ve başakşehir'in başarısında, yukarıda saydığım siyasi yakınlığın alakası olmadığını düşünmek saflıktır. yani demem o ki, ortalama, ortalama üstü bir antrenördür, bazı etkenlerin arkadan ittirmesiyle buralara gelmiştir, büyük taktisyen falan değildir. yeni türkiye'nin örnek antrenörüdür. kendisinin bir gün galatasaray'ı çalıştırması demek benim için emre belozoğlu'nun galatasaray'ı çalıştırmasıyla aynı şey demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın