• 5
    anladigim kadariyla mac izleyebilmek icin cuvalla para bayilmak zorunda oldugunu da sanan guruh. ben bu sezon hicbir spor kanalina uye degilim ve para vermiyorum. fakat cam gibi yayin yapan, avrupa'nin tum liglerini canli gosteren bazi ahlaksiz siteler sagolsun vaktim oldugunca takip edebiliyorum.

    bu cagda evinde internet baglantisi ve bilgisayari olmayip da forumlara, sozluklere, sosyal medya sitelerine uye olan adam yoktur zaten. o yuzden maclar yayinlanmiyor napsinlar diye bahane uydurmaya luzum yok. bunun imkanlar ile degil zihniyet ile alakasi var. kuzey korede yasamiyoruz her lige ister resmi ister gayriresmi yoldan her turlu erisim mumkun. ama yok maclari takip etmedigi gibi bi macla ahkam kesen tipler savunulamaz.

    ben ayda bi kere sinemaya gitmeyi anca karsiliyabiliyorum, o yuzden film cok iyi cikmak zorunda. oyuncular ve yonetmen en iyi performanslarini gostermeli. :( bu kulaga ne kadar sacma geldiyse futbol versiyonu da o kadar sacma. bu ulkenin insanlari zaten mac izleyemiyor bugun super oynayip kendimizi onlara begendirmeliyiz diye mi dusunecek abi topcular. sapla samani karistirmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın