resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5627
    çok sevdiğim ve yolunun açık olmasını dilediğim hemşehrim.

    ispanya tam onun kalemi bir lig. onun gelişmesi için en müsait ortamlardan birisi. arda turan'ı da galatasaray ve türiye'deki haliyle çok eleştirmiştik. oyun olarak gelişse karakter olarak, karakter olarak ilerliyor desek oyun olarak düşer haldeydi. emre de tıpkı "ağabeyim" dediği arda gibi...

    çok görmemek lazım onların bu durumlarını. istanbul'un "varoş" olarak nitelenen "apaçi" yuvası esenler vb. ilçelerinden çıkıp türkiye'nin en büyük spor kulübünde, ömür boyu isteseler harcayamacakları kadar para kazanıp hayata bodoslama dalıyorlar.

    emre de düşük gelirli bir ailenin ve düşük profilli bir semtin yüzüne şans gülmüş bir başka genci. anadolu'dan, ordu'dan kopup gelmiş ailesiyle istanbul gibi bir cehennemde statü ve hayat arayışında olan bu mecradan dünya elitisti bir topluluğa karışma çabası...

    arda ispanya gördükten sonra karakter olarak belki "adam" mertebesine gelemedi ama giyim, kuşam, imaj ve isim edindi. emre de galatasaray'da "küçük apaçi" modundan ve "genç emre" statüsünden çıkıp deportivo'da kimlik arıyor.

    yeteneği muazzam ve kendisini ileri taşıyacak düzeyde. kendisi de gelişmek isterse senelerce gurur duyacağımız bir alt yapı ürünü olarak yoluna devam edip bizi gururlandırabilir.

    emre'nin galatasaray taraftarına ya da camiasına bir ayıbı olmadı, adam gibi, kadroda yer bulamayacağını fark edip yoluna baktı.

    şuan avrupa'da üst liglerde oynayan türkiye orijinli 2 futbolcudan birisi. kalan çer çöp gibi değil la liga seviyesinde galatasaray'ımızı temsil ediyor.

    edit: turuncusakal kardeşimin uyarısına binaen edit - bayrampaşa değil esenler kökenliymiş...
App Store'dan indirin Google Play'den alın