• 225
    en son 2000 olmamıştı ciddi ciddi bir spor programını takip ettiğimde herhalde. sonra ara ara baktım. aziz yıldırım'ın medya üzerindeki etkisi arttıça da izlemekten toptan vazgeçtim. 2003-2004'den sonra ise toplasan 2-3 saat etmez spor programı izlemişliğim. üstelik o dönemlerde ikamesi azdı. mesela en basidinden henüz sosyal medyadaki taraftar platformları kurulmamıştı. ama vaktin benim için boşa harcanamayacak kadar değerli olmasının yanısıra bu kalitesizliği de boykottu. bu adamlar bizim donanımımızda değil, bizim zeka seviyemizde değil, cahiller, satılıklar... nasıl her hafta gündem oluyorlar, nasıl kendilerine izleyici buluyorlar anlamıyorum. yani sadece derin futbol için değil bu eleştirim. a'dan z'ye tüm spor programları ve yorumcuları için. genişletiyorum hemen tüm haber içerikli yapımlar için.

    vaktini sporla değerlendirmek isteyen girsin antu'yu okusun daha fazla şey katar kendine.
    vaktini gülerek geçirmek isteyen varsa, izlemek istediğim dizileri mesela izlemem mümkün değil. artık o kadar çok sayıda kaliteli seri var. eminim kendisine uygun bir şeyler bulur.
    bunlara harcıyacağınız vakitte kitap okuyun, hobi edinin. ben mesela cam mozaik yapıyorum. spor programı izlesem yapamam belki.
    izlemeyin. ertem şener'den de, rasim ozan kütahyalı'dan da, erman toroğlu'ndan da, ahmet çakar'dan da bir şey alamazsınız. sadece sinirleriniz bozulurken onlar da zengin olur. oluyorlar.

    mikrop bir vücuda girer, o vücudu öldürene kadar çoğalır, en sonunda da kendisi ölür. çünkü kaynağı tükenir. bu adamlar bizi, toplumumuzu öldürüyorlar. sadece sporu zehirlemiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın