resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9536
    yasin öztekin'in n sikerim sizin formanızı dercesine formayı yere fırlatmasından sonra hakkında büyük bir manipülasyon başlatılan oyuncu.

    selçuk inan küfürler ve ıslıklardan sonra oyundan çıkarken formayı çıkararak tugay kerimoğlu'na uzatmış tugay almayınca da elinde forma ile soyunda odasına gitmişti. hani istemiyorsanız daha bu formayı giymem gibilerinden. bana göre bunu yapması doğru değildi ve o hareketi yapan adam delikanlı gibi yaptığı hareketin arkasında durup menajerine bana takım bul demeliydi orası ayrı mesele. ama selçuk'un yaptığı şey ile yasin'in yaptığı şeyin birbiri ile uzaktan yakından alakası yok.

    https://www.youtube.com/watch?v=px_LJ_C7D2k linkini buraya koydum. tribün çekimi bütün linklerde tribünlerden selçuk'a çok ağır küfürler var.

    biz de beğenmiyoruz, biz de gitsin bir an önce istiyoruz ama böyle manipülasyon, bilgi kirliliği falan yapmak hoş değil. hatta selçuk formayı yere fırlattı şeklinde girilen entrylere moderasyon hatalı nesnel bilgi sebebi ile işlem yapmalı bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın