resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 8374
    cezalı olduğum süre içerisinde yancıları bildiğin gemi azıya almış sallamış durmuş. özellikle twitter'da bir veledi zina var ki hepten galatasaray düşmanı olmuş. adam resmen hamzalı bursaspor riekerinkli galatasaray'ı yensin de ben haklı çıkayım istiyor. bursa maç fazlasıyla ne zaman önümüze geçse ampır ampır yazıp duruyor yancılarıyla beraber. lan ben terimcinin hasıyım ama gönderilip yerine mancini getirildiğinde inşallah ersun şampiyon olur, inşallah bizim takım patlar gibi en ufak bir düşüncem olmadı. mancini'yi de sevmiyorum ama buna rağmen yazabildiğim her mecrada takımımı korumuştum.

    neyse çok uzatmayayım. şu muhteşem hamza hoca hani bursa'yı acayip oynatmaya başlattı ya. hani ikinci haftada kendisini yuhlayan bursa taraftarını göt etti ya hocaları bakalım gerçek neymiş.

    bir kere o yuhlandığı başakşehir maçında orta sahada bilal ve merter ile oynayarak tarihi fark yiyecekti ve taraftar da doğal olarak burası bursa akhisar değil dedi. vay efendim siz misiniz bunu diyen. adamların ne nankörlüğü ne orospu çocukluğu kaldı. ama ne hikmetse hamza hocanız o facia maçtan sonra bir daha bilal ve merter'i birlikte oynatmadı. hiç bana sakatlıktan, cezadan mecbur o ikisini oynattı demeyin. adam yaz boyu ben bilal ve merter'in önünde batalla'yı oynatacağım deyip durmuştu. şimdiyse haftalardır faty ve jorquera'yı oynattığı için puanları topluyor. o kadar yabancı düşmanlığı yapmasına rağmen götünü yine yabancılar kurtarıyor. hatta adam sıkışana kadar jorquera'yı oynatmıyor ve ne zaman oyuna alsa bursa golleri o dakikalarda buluyor.

    uzun lafın kısası bir bursa taraftarı kadar olamadık ve adamlar bizim yapamadığımı yapıp bunun kafasına vura vura doğru kadroyla oynamasını sağladı. bizdeyse melo'nun yerine hakan'ı oynatacağım dediğinde şakşaklayan gereksiz yancıları sağolsun takımı el birliğiyle patlattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın