resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9524
    ben ömrümde böyle sermayeden yiyen değil topçu, insan görmedim. herhangi bir işyerinde bunun kadar iş yapmayıp geçmişte yaptıklarının ekmeğini yiyen bir çalışan yoktur. kendisi kadar kazanan zaten yok orası ayrı da. ulan sen sporcu adamsın, haftanın bilmem kaç günü antrenman yapıyorsun, her şeyi geçtim sen orta sahasın orta saha, nasıl bu kadar hantal olabiliyorsun yahu! 5 metre ötendeki topu adam 20 metreden koşup alıyor, tek yapabildiğin faul yapmak. adamın savunmaya dair tek yaptığı şey faul. ya çalım yiyor ya da faul yapıyor. top kendisindeyken de aynı şey. biri pres yapmayadursun, paşam direk yerde. hakem yerse faul alıyor, yemezse kontrayı yiyoruz. hani sahada ama ne yapıyor kendisi de bilmiyor. eren'e açtığı bir orta var ki kendi de bir bok olmayacağının farkındaydı sırf "top ayağımdan çıksın, ileri oynamıyor demesinler, ulan kazara çarpar falan gol olur bize de asist yazarlar" mantığıyla açtığı o kadar barizdi ki o ortayı.

    zorunda mıyız aga? zorunda mıyız biz bu çileyi çekmeye? yok mu bir çaresi, kurtuluşu? söyleyin ulan ne yapmam gerekiyor bu selçuk'un bir daha galatasaray forması giymemesi için. adam resmen sabote ediyor takımı. hiçbir şey yapmıyor, hani bir şey yaparsın ama kötü yaparsın o da yok. nefretim oldun selçuk nefretim.

    izleme şansım olan her galatasaray maçını bir şekilde izledim. geçen sezon dahi maç kaçırmadım ama şu selçuk'u izledikçe riekerink bey'e rağmen maçı izleyesim kaçıyor.

    değiyor mu lan acaba, galatasaraylıların nefretini kazandığına gerçekten? hangi para bizim sevgimizden büyük? keşke gitseydin 2013 yazında. keşke bilmeseydik senin bu umursamaz, vurdumduymaz yüzünü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın