resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9515
    (bkz: #1921541) şurada uzun süre boyunca kötü oynayan oyuncunun takıma vereceği zararları anlatmıştım, maalesef selçuk tam da bu şekilde diğer futbolcuların motivasyonunu düşürüyor. herkeste bir gamsızlık, bir vurdumduymazlığa sebebiyet veriyor. allah'tan tek dileğim *adanaspor maçının bu sezon ilk 11 çıktığı son maç olması.

    fakat sneijder'in sakatlığı ve tolga'nın cezalı olması sebebiyle haftaya* selçuk yine ilk 11 çıkacak gibi görünüyor. ben olsam şartları zorlayıp gerekirse josue'yi oynatır, selçuk'u ancak ikinci yarıda skor avantajını almışsam oyuna sokardım. çünkü zaten yavaş hücum eden bir takıma bir de selçuk'u koyunca takım resmen iflas ediyor. josue de matah bir adam değil ama en azından dinamik oynuyor. galatasaray'ın da şu an en çok ihtiyacı olan şey bu dinamizm.

    çok ciddi söylüyorum, yarın selçuk sakatlansa ve yerine josue oynasa takımımızın oyunu gözle görülür biçimde gelişir. ha belki josue'nin yapacağı bir hatadan beleş bir gol yeriz ama en azından biraz olsun etkili hücum yaparız. selçuk'un as oyuncu olarak oynadığı bir takımın 1-0'a yatmaktan başka bir oyun oynaması mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın