• 5
    8-9 aydir bir fiil kullandigim uygulama.

    eski profesyonel voleybolcuyum, biraktiktan sonra yaklasik 3 sene elimi topa degmedim ve öyle yilda bir ay bir antrenman temposu ile 85 kilodan 117ye ciktim * freeleticsten önce spor salonunda yarim saat kardiyo üzerine core antrenman yapiyordum ama cok yararini goremedim * freeleticsten sonra kas kütlemi kisa sürede arttirdim ve yüzde 25-26 lardaki yag oranim 15e indirdim. ben freeletics bodyweight kullaniyorum. halter malter bana göre amelelik o yüzden vücut agirligila mutluyuz huzurluyuz.

    programlarin hepsinin 3 asagi 5 yukari ayni oldugunu düsünüyorum. kendi kullandigim uygulamayi anlatayim.

    program size öncelikle hedefinizi, cinsiyetinizi ve su an ki fiziksel durumunuzu soruyor. bu cevaplara göre size bir baslangic noktasi veriyor.

    free versiyonunda yaklasik 10-12 tane farkli antrenman seti var. asagidaki koyu siyahla yazilmis olanlar free versiyonda icerigine erisebildiginiz antrenmanlar. bu athenalar, prometheuslar falan erisebileceginiz. benim cevremdekileri prometheustan baslatti cogunlukla. tesadüf mü bilmiyorum.

    http://i.hizliresim.com/0yQJ58.png

    griler de antrenör icin para öderseniz acilan antrenmanlar, beslenme danismanligi falan da var sanirim ama kullanmadigim icin emin degilim. ben satin almiyorum ihtiyac duymadigim icin. universitesini okuyalim diye angaralarda süründük yillarca *

    http://i.hizliresim.com/LQL5qj.png

    ayrica kendi profilinizde hangi seviyede oldugunuzu(u: her antrenman size oyunlardaki experience puani gibi bir puan veriyor böylece seviye atliyorsunuz) profilinizde toplam kac antrenman yaptiginizi ve takipci sayinizi gösteriyor. ayrica son yaptiginiz antrenmanlar ve dereceleri de var.

    http://i.hizliresim.com/dXRgRX.png

    http://i.hizliresim.com/yVXZgj.png *

    gelelim antrenmanlarin görünümüne.

    her antrenman seti standart,dayaniklilik* ve kuvvet* olarak üc alt basliga ayriliyor. hangisini yapacaksaniz o basliklardan secebiliyorsunuz. ayrica takip ettiginiz kisilerin o antrenmani hangi derecelerle yaptiginin da kaydi gösteriliyor. orada belohnungyazan söyledigim puan. volumensiddet. (u: athena normalde 1x ile 5 set, eger 2x yaparsaniz 10 set oluyor, 3x yaparsaniz 15 set yapip 3 gün yataktan cikmiyorsunuz schlage dein dedigin en iyi dereceniz.

    http://i.hizliresim.com/pELJJm.png)

    ilerlediginizde bu ekran geliyor. asagida runde dedigi set. mesela athena antrenmani 5 set üzerinden yapiliyor ve hemen altinda 25 climbers, 25 situps, 25 squats ve 25 saniye dinlenme demis. bu bir set. sabit olmamak sartiyla bunu 5 kere yapiyorsunuz. (u: sabit olmamak derken mesela bir set bu hareketler 25 tekrar ise 2. set 20 oluyor, 3. set 15 oluyor sonra 4. sette tekrar 20 ve 5. sette 25 olup bitiriyor) üst bölümdeki gri sütunlarin her biri bir hareketi simgeliyor. sizin saniyenize göre belirleniyor ve bir sonraki antrenmanda, ayni yere geldiginizde önceki derecenizi bilmeniz icin personal bestolayini takip etmenizi sagliyor.

    http://i.hizliresim.com/OEP414.png

    tekrar ilerle dediginizde artik antrenmani baslatiyorsunuz. az önceki sütunlar burada daha büyük ki antrenmani daha rahat takip edebilesiniz. her hareketi yaptiginizda ekrana bir kere tikliyorsunuz ve sistem bir sonraki hareketin sayacini baslatiyor.

    http://hizliresim.com/p/yukle

    uygulama benim hosuma gidiyor cünkü sürekli kendimle yarisiyorum, kendimi gecmeye calisiyorum. bu da vücudum üzerindeki gözlem gücümü artiriyor. antrenmanlarin yarayip yaramadigini gözlemleyebiliyorum. kendimi de ifsa ettim biraz ama* yapmak isteyenler beni takip edebilir ben de onlari takip ederim. sikinti oldugunda gerek antrenman paylasimindan gerek buradan haberlesiriz.

    iyi eglenceler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın