resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1043
    sözlükte gömülmesinin nedeni yerli olmasıdır. serdar aziz'e 4.5 milyon euro bonservis 2 milyon euro maaş ödemek doğru muydu? bence büyük bir yanlıştı.
    ama bu transferi eleştiren yazarların bir bölümü serdar'ı bedava alsak yine eleştireceklerdi. çünkü serdar bursa'da iyi oynadıkça başlığına gelip gömüyorlardı.

    çek cumhuriyeti ile oynadığımız bir maç vardı. çek cumhuriyetinin kalemizde değil pozisyon şutu bile yok doğru düzgün. dahası serdar aziz bir yan topa iyi yükselip penaltı kazandırdı. onun kazandırdığı penaltı ile öne geçtik. o maçtan sözlüğe gelip başlığına baktım. 2-0 kazandığımızi pozisyon bile vermediğimiz üzerine bir de penaltı kazandırdığı maçta bile fena halde batırdığı iddia edildi. hatta o entryler üzerine pozisyon bile vermeden 2-0 kazandığımız maçı nasıl batırmış olabilir diye entry girdim ofsayt manyağı yaptılar. en ofsayt entrylerim arasında durur hala. (bkz: #1829531)

    şimdi bu adamı ikili mücadelelerde başarılı olmakla kalmayıp penaltı kazandırarak rakibin kilidini açtığı bir maçtan sonra bile hunharca gömen adamlar bedava alsak eleştirmeyecek miydi? bal gibi eleştireceklerdi.

    sağlam bir serdar aziz tarz olarak tam olarak aradığımız stoper. hava topu ve sertlik sorununu çözecek, rakip forvetlere gerektiğinde sert girip bak gelme sikerim mesajı verecek bir stopere gerçekten ihtiyacımız vardı. ama serdar'ın sakatlıkları ciddi bir soru işareti. ekonomik olarak da bizim için çok karlı bir transfer olmadı malesef.

    3. lig takımları ile süper lig takımları arasında ciddi bir fizik kalitesi farkı var. serdar dersimspor'a karşı taş gibi oynasa da yaşadığı sakatlıklar fizik olarak henüz %100 e ulaşmamış olması nedeni ile ilk maçlarında ilk etapta zorlanabilir. zorlanacaktır da. ancak doğru zamanda doğru başlangıcı yaparsa serdar dersimspor maçındaki gibi 1-2 lig maçı oynayabilirse arka arkaya tribünü de arkasına alıp bizim için çok ama çok önemli bir oyuncuya dönüşebilir. o potansiyel var kendisinde. bununla birlikte kötü başlarsa bocalayabilir de. ama şu aşamada arka arkaya 3-4 maç oynayıp da yeniden sakatlanmaması gerçekten çok ama çok önemli. çünkü sakatlanırsa müzmin sakatlık yolunda hem çok büyük bir adım atmış olacak hem de psikolojik olarak çok zor bir döneme girecek.

    serdar aziz'in müzmin sakat diyebileceğimiz bir durumu yok gibi henüz. ancak müzmin sakat olma yolunda ilerliyor. bunun sebebi de bursaspor'da uygulanan yanlış tedaviler ve sakatlık dönüşü iyileşmeden yada kondisyonunu geri kazanmadan tekrar tekrar sahaya sürülmesidir. bu metod en biyonik adamın bile sakatlıklarla boğuşmasına sebep olabilecek bir metod. umarım serdar için artık çok genç değildir. kısa süre içerisinde yeniden sakatlanmaz. yoksa olan galatasaray'ın paralarına olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın