• 1
    bunca sene beşiktaşlı abartmasını konuştuk ki haklıyız adamlar pireyi deve yapıp abarttıkça abartıyor. insan diyor bu tinerciler ya galatasaraylı olsaydı, bu başarıları görseydi n'apardı.
    virüs müdür nedir artık bizde de olur olmaz şeyleri abartma hastalığı belirdi. en büyüğü de riekerink bey. şimdi bu adam ne yaptı da bu kadar dillendiriyoruz. öncelikle şurada anlaşalım başarısını küçümsemiyorum. her ne olursa olsun 2 kupası var. ve son zamanda ortalama üstü futbol oynuyoruz.

    ama.

    ama. bu kadar dillendirmeye ve abartmaya gerek var mı ?

    türkiye kupası tamam. güzel denilebilecek bir oyun vardı. eze eze olmasa da üstünlük kurarak ezeli rakipten kupamızı aldık.

    alınan süper kupaya bakıyorum. rezil bir oyun oynadık. cenk'in beceriksizliği sayesinde penaltılarla zar zor süper kupayı aldık.

    lig başladı. 8 hafta oldu. iyi başlayıp golü bulduktan sonra geri yaslanan bir takımı oynuyoruz. değişiklikler saçma , zamanlamalar saçma. şimdi asıl soruyu soralım 8 haftada 17 puan ve bu puanda riekerinkin etkisi ne kadar ? ve bu kadar abartmamıza gerek var mı ?

    tekrardan söylüyorum. saygı duyduğum ve kendisini geliştirmesini düşündüğüm hocamız. fiyat/performans yerinde. yürüyedursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın