2016-17 Türkiye Süper Lig 8.Hafta Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
0 - 1
  • 292
    çok gereksiz bir kayıp oldu. tamam maçı net bir şekilde hak ettiğimizi söyleyemem ancak eğer bu maçın bir kazananı varsa o biz olmalıydık. o kadar çok sinirlenecek, bu sezonun devamı için çok umutsuzluğa kapılacak bir oyun da ortaya koymadık.

    rakip sıradan bir anadolu takımının bile çok daha gerisinde bir anlayışla sahada olmuş "yemeyim de bir tane atarsam harika olur" diyip bir şekilde golü attıktan sonra pozitif oyun anlamında neredeyse hiç girişimde bulunmayarak maçı tamamlamış. muhtemelen bu sezon alabilecekleri tek deplasman galibiyetlerini aldılar. biz ise oyunu rakip alana yığdık ancak orada istediğimiz kadar üretemedik. bunun hücumda sezon başından beri takım olarak birkaç opsiyon dışında yaratamama eksiğinin dışında sneijder'in formsuzluğu, podolski'nin öne çıkamaması, selçuk'un bitikliği, (carole'den her ne kadar memnun olsam da) beklerin hücuma yeterince katkı verememesi vs etkili olmuştur.

    takımımızın eksikleri giderilmeyecek şeyler değil bence. doğru teşhisler konulursa, özel olarak gördüğümüz sneijder, podolski gibi oyuncular kendilerinden bekleneni vermeye/almaya başlarsa(k) pek bir sıkıntımızın kalacağını düşünmüyorum.

    umarım bu maç güzel bir ders olur hem bizlere, hem takıma hem de hocaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın