2016-17 Türkiye Süper Lig 8.Hafta Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
0 - 1
  • 279
    sonucunda 0-1 yenildiğimiz trabzon'un tek şutunun gol oldugu adeta ibretlik maç.

    yani ancak böyle yenilsek maksimum üzülebilirdik ki son dakika direği de üstüne tuz biber oldu.

    riekerink 'in suçu yok. bu kadronun oynayacağı maksimum futbolu oynatıyor. geçen seneden farklı olarak takıma katılan 3 adam fark yarattı ve ilk maçlarda zorlayarak kazandığımız maçlarla umutlandık. ama kadro kalitesi düşük bir takımız. bruma , tolga, carole, eren haricinde bir şey yok elimizde.

    podolski sezona kötü başladı. cavanda, josue, sinan bitik. hele sinan.. yazıklar olsun seni en çok savunanlardan biriydim, ama beni utandırdın sinan, yürü git işine kardeşim..bu yaşta bu kadar vurdum duyma olunmaz.

    yeni transferlerden umudum yok. sightorsson ikinci linderoth olacak belli oldu. de jong geç...serdar aziz , geç...cavanda???????? bu nedir arkadaşım , sabri var diye mi aldığımız her sağ bek leş gibi top oynuyor?

    sene başından beri söylüyorum, selçuk ve sneijder 'in orta saha oynadığı bir takımın yapabileceği maksimum bu. durarak oynuyor adamlar.. tolga 2 kişilik oynuyor resmen.

    ayrıca bruma insan üstü bir adam. kesinlikle bu sene galatasaray'ın transfer rekorunu kırar bizim yoneticiler bir aptallık etmezlerse.

    şampiyon olmamız çok zor görünüyor, ama şampiyonlar ligine mutlaka katılmalıyız, seneye kadro kalitesini yükseltebilirsek ve orta sahadaki selçuk, sneijder gibi bitik adamlardan kurtulabilirsek, 3-4 transferle çok diri bir takımımız olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın