• 1356
    dün yayınlanan spor servisi programında bu haftasonu yapılacak florya ve riva arazilerinin kullanım kararının oylanacağı genel kurul ile ilgili fikirlerini beyan ederken, galatasaray spor kulübü üyeleri için "sen onları ne kadar beyaz türk yok efendim elitler, bilmemneler olarak görsen de herkes topa bakıyor. 90 yaşındaki de topa bakıyor. 20 yaşındaki de topa bakıyor. şampiyon olunursa yönetim iyidir. sen istediğin kadar orayı böyle masonik bir örgüt olarak hayal et. işte baştaki kimi söylerse onu seçerler. e adnan polatı seçtiler!. böyle birşey yok bu çok büyük bir uydurma ve garip bir şekilde 50-60 yıllık gazeteciler bile buna inanıyor." yorumunu yapmıştır.

    galatasaray spor kulübü üyelerinin sadece elitler veya beyaz türklerden oluşmadığını biliyorum, doğru tespit. baştaki (kimse o baştaki) kimse onu seçmezler, o da büyük bir efsanedir, bu da doğru tespit. yalnız şampiyon olunursa herkesin gözünde yönetim iyidir izlenimi yanlıştır. galatasaray spor kulübü üyelerinin kulüple ilgilinen, kulüpteki gelişmeleri takip eden kısmı futbol takımı rakiplerine 10 puan fark da atsa yanlış giden birşeyler var ise başkanı ve yönetimi eleştirmekten hiç çekinmezler. bilhakis saygı çerçevesi içinde ağızlarına geleni de söylerler.

    mehmet demirkol camiadan olmadığından hatalı bir tespitte bulunmuş, keşke liseden sınıf arkadaşlarına sorup soruştursaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın