• 26908
    "bu konuda önümüzdeki günlerde ben de bir açıklama yapabilirim. bu hepimiz için bir görev. amacım yönetimi kritize etmek, zor duruma düşürmek değil. görüşlerim ve açıklamalarım yönetime yol gösterici şekilde olacaktır. bunun dışında, tabii konuşulacak bir konu, fakat hepimiz yapıcı olmak zorundayız.

    "siz olsanız satar mıydınız?"

    "satmak çok kolay bir yöntem, kolaycı bir yöntem. bunları en iyi şekilde değerlendirmek yönetimlerin görevi. arkadaşlarım da herhalde bu yolları arayacaktır. genel kurul, bu konuda yol gösterici olacaktır. geçmişte de hep böyle olmuştur. önümüzdeki günlerde düşünüp bir açıklama yapmayı düşünüyorum ama şu anda değil. dursun özbek'in de yetki verilmezse istifa ederim sözlerine rağmen sırf bu sebepten bırakacağını zannetmiyorum. hiçbir başkan yetki alamamaktan ötürü değil, başka sebeplerden ötürü istifa eder."

    florya ve riva için 500 milyon dolar az mı?

    "dursun özbek kendisinin ve yönetiminin bu konuda hangi değerlere kadar tecrübeleri olduğunu düşünürler ve bunu yönetip yönetemeyecekleri konusundaki sorulara da cevap verdiler ve kararlarını aldılar."

    tekrar başkan olacak mısınız?

    "galatasaray hepimizin kalbinde yatan bir aslan. görev almak bir şeref. bu şerefi herkes zamanı gelince paylaşmak ve taşımak ister. şu anda bir başkan ve yönetim varken konuşmak ahlaki olmaz diye düşünüyorum."

    ünal aysal
App Store'dan indirin Google Play'den alın