resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1012
    handikaplarının hepsi malumdur ve de doğrudur. aman aman hızlı olmadığı gibi teknik becerisi de pek yüksek değildir. ayrıca üst düzey bir savunma bilgisine de sahip olmadığını biliyoruz fakat süre aldığı takdirde yalnızca ve yalnızca şu anki defans hattımızda mevcut olmayan iki şeyi bize vereceği kesindir;

    1- hava topu üstünlüğü
    2- sertlik

    eğer kendisi bu tipte bir oyuncu ise ve her maç ilk on birde oynayacakmış gibi para saçtıysak, en iyi tamamlayıcı kim olabilir onu düşünerek kadromuzu planlayabiliriz. yani bu durumda serdar'ın yanına savunma bilgisi yüksek, ayaklarına hakim ve biraz daha seri bir isim lazım.

    örneğin partneri semih kaya olursa sanıyorum ki servet çetin - gökhan zan ikilisinden hallice oluruz. hakan balta olursa genel anlamda çok yavaş ve statik kalırız. aurelien chedjou olursa savunma aklı düşük iki oyuncuyla çok hata veririz ve kaçan kaçana tandem adeta delik deşik olur.

    ayıkla pirincin taşını amk şu herifi bir türlü monte edemiyorum kadroya. semih kaya'nın bir üst modeli gibi duran bu adamın yanına bana göre popescu, ujfalusi hatta song ya da de boer tarzı bir adama ihtiyaç duyuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın