• 58
    ligde kolay takım yok, maç zaten deplasman maçı. 21 sayı farktan az kalsın maç gidiyordu, rakibi geri döndürdük. böyle şeyler basketbolda yaşanabiliyor ama göz ardı da edilmemesi lazım. bu maçı bölerek yorumlamak gerekiyor diye düşünüyorum.

    - maça çok iyi başlayan bir galatasaray, rakip skor olarak yaklaştığı anlarda ağırlığını koyan ve farkı artıran bir takım hüviyetinde. ardından 3.çeyreğin başında oynanan çok pozitif oyun, savunma direnci ve arka arkaya bulunan sayılarla farkın 21'e kadar ilerlemesi. bu kısımlar takımımız için çok değerli.

    - 21 sayıdan rakibin geri gelmesine müsade eden takım olduk bir anda ki rakip bunu bizi uyuta uyuta da yapmadı. göz göre göre bir hava yakaladılar ve takım buna izin verdi. ilk başta yaşanan o disiplinsizlik rakibin alev almaya başlamasıyla çok aleyhimize döndü. bu noktada oyun konsantrasyonu ve disiplin adına çok büyük bir eksiklik yaşadık ve bunun bir şekilde giderilmesi lazım.

    - rakip skoru eritti, üstümüze gelmeye başladı. o noktada takımımız çok daha fazla bocalayıp maçı verebilirdi. her ne olursa olsun, zor şartlarda, ritmini tutturmuş bir takıma karşı tekrar ağırlığını koymasını ve galip gelmesini bildi. austin daye bu noktada elinin titrememesi ile ve soğukkanlılığı ile çok güven verdi.

    bu tip maçlar çok oynanır, tekrar da yaşayacağız böyle maçları, belki de kaybedeceğiz. ama en azından bundan sonrası için bu tip maçı da takımımız bir arada oynadı ve tecrübe etti. ben bunu çok önemsiyorum. çok eksikler var, geliştirilmesi gereken çok şey var ama pozitif, olumlu olgular da mevcut. bu sene için austin daye ve alex tyus ikilisinden sıklıkla bahsedeceğiz sanırım. ayrıca ege arar'ın da oyuna dahil olduğu sürelerde katkı verdiğini gördük, normalde çok tutuk oynardı. pertevniyal ona da yaramış gibi duruyor. hayırlısı arkadaşlar, herşey güzel olur umarım. iyi olan özelliklerimizi korumak ve geliştirmemiz gerekenleri geliştirmek için bir ders niteliğinde olsun bu maç. bu tip bir maçı da kayıpsız atlatmak her zaman artıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın