• 2462
    sakın bugünkü cska moscov maçını ölçü alıp ergin hoca'yı yargılamayın. çünkü cska moscov bizden öyle korkmuş ki oyuncularını en yüksek derecede hormonlamış. öyle ki bu istatistikleri başka hiçbir maçta tutturamadıkarından adım gibi eminim.

    sadece bir değil bütün oyuncuları hormonluydu. dediğim gibi ülke politikası olarak sporcularına doping uygulayan bir ülkenin bütün takımlarını doping testine tabi tutmak gerekir diye düşünüyorum.

    onlar hormonlu olabilir ama bizim takımın da 4. petiyotta emir predzic hariç pes etmesi beni üzdü. ergin hoca'nın buna bir çare bulacağından eminim.

    yenilgiye zerre üzülmem. bahane de aramam. bu spor ve sadece zevk almak için izlerim. ama birçok ülkenin malesef doping yaptığı bir dünyada spor yapmanın da zevkle izlemenin de anlamı kalmıyor.

    şimdi bizi yendiler. peki ne oldu. tabi ki hiçbir şey. belki biraz para kazandı cska. ama benim nazarımda sadece şeref kaybına uğradılar. çünkü normal insan gibi değil, adeta uçarak oynadılar. tabi onları korkutan abdi ipekçi'nin atmosferiydi. bu kadar yüksek hormonlanmaları bence bu korkudandı.

    neyse, onları kendi günahlarında boğulmaları dileğiyle allah'a havale edip gelecek maçlara bakalım.

    (bkz: 13 ekim 2016 galatasaray odeabank cska moscov maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın