resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 5294
    adam alt yapıdaki çocukları yemeğe çıkarıyor, kendilerini değerli hissettiriyor. ona rağmen eleştiriliyor. semih'in şu yaptığı son derece takdir edilesi bir davranış ve bu yaptığı ilk değil. alt yapıdaki çocuklara inanılmaz sahip çıkıyor semih. çünkü kendisi de oradan geldi.

    semih'i hangi duygularla, ciddi mi goygoyuna mı dedi onu bile bilmeden yabancı sınırı 1 olmalı açıklaması nedneiyle ırkçı ilan ediyorsanız o zaman iker casillas da ırkçıdır. barcelona'ya neden yeniliyorsunuz diye sorulan bir soruya onlarda ispanyol oyuncu çok bizde hollandalı oyuncu bu yüzden cevabını vermişti ve o sezon bittiğinde hollandalı oyuncuların neredeyse hepsi gönderilmişti. semih'in bir de şöyle bir olayı var. önce ujfa sonra dany ile çok iyi uyum yakaladı. şampiyonlar liginde çeyrek final gördü, performansı gayet iyiydi. ama önce cris, sonra chedjou transfer edildi yerine. siz semih kaya olsanız belki harbi harbi ırkçı olurdunuz şu 2 transferden sonra.

    semih çocuk yaşta 2 tane çok ağır sakatlık geçirdi. bir maçta batuhan'ın röveşatası kafa tasını çatlattı. semih bu 2 büyük sakatlığa rağmen a takıma yükselmeyi başardı. bu yüzden o çocuklar için büyük bir rol model. benim denizlispor'da oynarken menisküs ameliyatı olmak zorunda kalan, o günden sonra futbola tövbe eden arkadaşım var. o alt yapıdan ne büyük yetenekler a takıma yükselemedi, 3 maç oyanamadı. semih 2 büyük sakatlığa rağmen yükseldi. o çocukların gözünde semih'in ne kadar önemli olduğunu size anlatsam da anlamazsınız muhtemelen.

    semih evli, hem de galatasaray bayan basketbol takımından bir sporcu ile evlendi. sizin yere göğe sığdıramadığınız sinan gümüş ve nicelerinin bir sevgilisi bile yok. neden yok? çünkü sevgili yaparsalar önlerine geleni sikemezler o yüzden yok. kasti olarak düzenli ilişki istemeyen, spor araba, nusr-et, reina, alaçatı daha çok hatun, daha çok seks, daha çok gösteriş zihniyetinde bir oyuncu olmadığı için mi linç ediliyor bu kadar semih? yukarıda yazdığım zihniyetteki başka bir topçu yapsa semih'in şu yaptığını öve öve bitirilemezdi. zaten öyle bişey de yapmaz. daha sikilecek 100 lerce manken varken niye alt yapıdaki çocuklara vakit ayırsın ki?

    tamam, performansından memnun değiliz de, adamı iyi niyetle yaptığı şeyler yüzünden gömmeyin. ayıptır yahu. sinan lütfedip şu çocukları yemeğe çıkarsa spor arabalar çok güzel, reina'dan da güzel karı düşüyor, a takıma yükselin bunlar sizi bekliyor dese hepiniz helal olsun sinan modundaydınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın