• 775
    yeni sezon oncesinde izlemek icin sabirsizlandigim takimimiz. bu sezon yapilan yabanci transferlerimize deginelim. bence hic de fena sayilmaz.

    - melisa brcaninovic: 1999 dogumlu bosna hersekli uzun forvetimiz. kendisi ile 3 yilllik anlasma sagladik. surpriz sekilde bu sene en fazla katki alacagimiz oyunculardan birisi olarak goruyorum kendisini. kisa videosu icin asagidaki linke tiklayip 7 numarayi takip edin. 3’luk tehditi olan uzun. tipki nevriye gibi. belki de gelecegin nevriye’si , kim bilir…

    https://www.youtube.com/watch?v=HctEUyA1SJA

    - kristine vitola: 1991 dogumlu letonyali blok & rebound canavari. kendisiyle 1 senelik anlasma sagladik. ayaklari cabuk, iceri penetreleri fena sayilmaz. sayi olarak cok fazla katki alirmiyiz bilmem ama savunmada cok fazla katki alacagimiz kesin. ayni zamanda oyun ve taktik cesitliligi acisindan da kendisinin onemli bir transfer oldugunu dusunuyorum.

    - maryia papova: 1994 dogumlu beyaz rusyali uzun forvetimiz. kendisiyle 1 senelik anlasma sagladik. kendisi benim icin kapali kutu.

    - moriah jefferson: 1994 dogumlu amerikali oyun kurucumuz. kendisiyle 1 senelik anlasma sagladik. gecen sezon; %55.7 iki sayi, %43.1 uc sayi(bayan basketbolu icin bence cok iyi yuzde), %89.4 serbest atis, 12.6 mac basina sayi istatistikleriyle oynamis. errick mccollum’un erkek takimimiza sagladigi katkiyi bu sene jefferson bayan takimimiza saglayacak. sari kirmizi renklere hosgeldin miss mccollum.

    - yvonne anderson: 1990 dogumlu amerikali oyun kurucu sutorumuz. kendisiyle 1 senelik anlasma sagladik. kariyeri bakimindan cok ust duzey takimlarda forma giymemis olsa da oynadigi takimlara istatistiksel olarak en fazla katki vermis oyuncularin basinda geliyor kendisi. sezon boyunca jefferson’dan daha fazla sayi ortalamasi yakalayacagini dusunuyorum. ust duzey maclarda jefferson devreye girecektir. kendisinden shavonte zellous etkisi bekliyorum, hatta daha fazlasini…

    her ne kadar uzun savunmasinda sikinti yasayacagimizi dusunsemde yine de fena kadro kurmadigimiz kanaatindeyim.

    fakaaat;

    2016-2017 sezonu oncesinde rakiplerimize nazaran cok daha az hazirlik maci yaptik. yeni bir koc ve yeni oyunculardan kurulu bir takim olmamiza ragmen rakiplerimizin minimum 8 hazirlik maci yaptigi bir ortamda biz, en sonuncusu 3 hafta once olmak uzere toplam 4 hazirlik maci yaptik. ilk hazirlik macimizda yakin dogu universitesinden 17 sayi fark yerken, diger hazirlik maclarinda bize gore cok daha zayif olan sirp rakiplerimizi farkli maglup ettik.

    bu aralar kimse bayan basketbol takimimizi gundeme getirmiyor. en son koc’un eski kulubu ile ilgili pruzler ciktigi soyleniyordu. tazminat odeme vb. dedikodular vardi. simdilik ses soluk yok.

    hazir olmamamiza ragmen hazirlik maci yapmiyor olmamiz beni tedirgin ediyor. umarim bir sikinti yasamaz ve mukemmel bir sezon geciririz.

    son sozum sancho lyttle – kelsey bone ikilisine; sizi cok ozledim :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın