• 53
    bize deplasmanda her zaman sıkıntı çıkaran gençlerbilriği ile oynayacağımız maç.* şimdi bu maç sakatlarımızın olması ve kritik bir sürece* girmeden önceki maçımız olması nedeniyle daha çok önem kazandı.

    sneijder olmadığında kalitesi bir kaç gömlek düşen bir takıma dönüşüyoruz burada hepimiz hem fikiriz sanırım. ancak sneijder'in bu aralar formsuz* olduğunu hesaba katarsak şu an için bu maçta defans hattımızdaki eksiklerin daha kritik rol oynayacağını düşünüyorum. hakan bu maçta oynamaz gibi geliyor. gençlerbirliği maçından sonra kritik bir sürece giriyoruz ve bu süreçte ona ihtiyacımız olacak. ya chedjou-semih ya da chedjou-serdar ikilisi ile çıkarız maça diye düşünüyorum. ancak iki türlü de elimiz başımızda saç baş yolarız gibime geliyor. serdar soru işareti semih ve chedjou ise zaten malumunuz.
    ancak geçtiğimiz yıllara göre değişen en büyük özelliğimiz artık takımda kanat**, forvet* ve orta saha* sıkıntısının eskisi kadar çok olmaması. tolga ve oynarsa de jong* defansa ne kadar az iş bırakırsa o kadar iyi olur bizim için. sneijder'in yerine josue oynar diye düşünüyorum.*

    başka bir yol da 4-4-2 formatında oynamak ki o zaman da forvette podolski*-eren ikilisi oynar yasin-bruma kanat olarak görev yapar ve orta saha tolga-de jong** şeklinde olabilir. bu da güzel bir alternatif olur. bekleyelim, görelim.

    futbol şansı da biraz yanımızda olursa vurur geçeriz. her türlü durumda hocamıza olan güvenim ve kredim aynı şekilde devam edecek zaten.
    milli maç arası zımbırtısı yüzünden yine hasret kaldık sana galatasaray'ım haydi güldür yüzümüzü, sevindir bizleri!
App Store'dan indirin Google Play'den alın