• 47
    puan kaybı yaşayacağımızı düşünüyorum bu maçta. defansımızın sağlam olmayışı üzerine bir de hakan balta'nın sakatlığı ile semik kaya'nın oynayacak olması beni tedirgin ediyor. belki 8 ekim 2016 levski sofya galatasaray maçının ikinci yarısında denediğimiz gibi carole'ü sol stoper yapıp linnes'i sol bekte deneyebiliriz. cavanda, chedjou, carole ve linnes dörtlüsü semih'in dahil olduğu dörtlüden daha çok güven veriyor bana açıkçası. ayrıca bu hazırlık maçında semih'i sadece 45 dakika oynaması bende soru işaretleri yaratmıştı. sakatlandı mı? 45 dakikada hoca bundan bir cacık olmaz mı dedi yoksa tamamdır bu adam sağlam yormayalım haftaya oynatırız mı dedi? 45 dakika oynatılmasına bir anlam veremedim ama vardır hocanın bir bildiği elbet.

    milli takım arası dönüşlerinde de hep üzerimizde ölü toprağı varmış gibi top oynuyoruz. bunu hırçın oyuncularımızla kırabiliriz belki. tabi elimizde sağlam olanlardan bu hırçınlığa uygun bir tek podolski var. de jong henüz hazır değil. biraz da tolga oyun yapısı ile bunu engelleyebilir. sneijder kesin olarak oynamayacak söylenen göre. bu durumda 4-4-2 gibi oynama şansımız yükseliyor. eren'in oynayacağı varsayımı ile ileride eren arkasında sürekli dolaşan podolski kanatlarda bruma ve yasin, orta ikili selçuk ve tolga. tabi benim hayalim burada yazdığım (bkz: ideal on bir/#2036097) 4-3-3 ama mümkün olayacak sanırım.

    vurduğumuzun gol olduğu ve özlediğimiz farklı galibiyetin böylesine kritik bir deplasmanda gelmesini diliyorum. vurun geçin acımayın aslanlar!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın