resim
Ahmet Oğuz Çetin
Görev:Gelişim Direktörü
Takım:Türkiye
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 138
    tamam fatih terim'i sevmiyorum artık... ama fırsatçılık, akbabalık yapmaya da gerek yok. öyle ya da böyle türkiye'nin en kariyerli teknik direktörüne, milli takım başarılarının, kulüplerinin avrupa'da gösterdiği başarıların bir çoğunda imzası olan teknik direktöre, dahası türkiye futbol direktörü sıfatıyla milli takımların başında olan teknik direktöre o adam diyemezsin. en azından kurumlara saygından dolayı dememelisin. çünkü sen yorumcusun, televizyondasın, eleştirilerinin bir kalitesi olması şart.

    hani bir laf vardır. ata sözü. kurt kocayınca itin köpeğin maskarası olurmuş diye. fatih terim galatasaray taraftarının büyük çoğunluğunu kaybetmiş olabilir ama oğuz çetin'in maskarası olacak kadar da kocamadı. kariyeri 25 sene önce bitmiş, o gün bu gündür televizyonlar dışında futbolda hiç bir varlık gösterememiş oğuz çetin fatih terim'e "o adam" diyecek ha... gülerim.

    galatasaray taraftarı fatih terim'e istediğini der. konuşurken de ölçüsünü bilir. öyle ya da böyle aralarında duygusal bir bağ vardır. ama "o adam" fatih terim'e yok çekecek kapasiteye sahip değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın