• 1395
    kadro yetersizliği devam ettiği sürece üst düzey performans veremeyecek. iyi bir santrforu yok, iyi bir kanat oyuncusu yok (emre mor'un anlık parlamaları istisna). eskiden adam gibi bir kalecisi de yoktu, allahtan volkan babacan imdada yetişti. o yok, bu yok, peki ne var? bolca merkez ortasaha ve önlibero var. kaan ayhan, tolga ciğerci, mehmet topal, oğuzhan özyakup, nuri şahin beşlisinin aynı anda elimizin altında olması bir şans bence.

    ha kadro böyle yetersizken sen daha da yetersizleştirecek bir 11 çıkarırsan, cenk-enes ünal ikilisini çift forvet diye dikersen, türkiye ligi'nin anasını belleyen tolga ciğerci'yi yedek bırakırsan, 30 dakika boyunca hakan çalhanoğlu'nu kanat, kaan ayhan'ı forvet arkası oynatırsan var olan şansını da yok edersin. arda meselesine zaten girmiyorum bile. sonra bir bakmışsın, kadroya almadığın ama hasan ali sakatlandı diye çağırdığın caner'in 35 metreden yaptığı ortalardan medet umuyorsun.

    fatih terim yatsın kalksın hasan ali'nin sakatlandığına dua etsin. caner oynamasaydı ukrayna maçında doğru dürüst baskı kuramaz, muhtemelen beraberliği de alamazdık. ama izlanda maçında 35 metreden orta yapmak puan almaya yetmeyebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın