• 1338
    --- alıntı ---

    "sezon sonunda galatasaray eğer şampiyon olursa türk futbolunun teknik direktör algısı tamamen değişir, o zaman aziz yıldırım'ın teknik direktörün önemi yok savı doğruluğunu kanıtlar."

    --- alıntı ---

    kendisini çok savunan biri değilim ama yukarıda alıntıladığım sözlerinin sözlük yazarları tarafından inanılmaz çarpıtıldığını düşünüyorum. biraz önce söz konusu konuşmasının tamamını dinledim. ülkemize daha önce gelip başarılı olamayan hatta kimi kovulan reijkaard, del bosque, löw vs gibi marka isimlere gerek yok tarzında bir açıklama yapmış. işini doğru yaptıktan sonra ismi duyulmamış bir hocanın da başarıya götürebileceğini anlatmaya çalışmış.

    sözlükte okuduklarımdan ise riekerink hoca falan değil, takımı nazifoğlu ve oyuncular yönetiyor gibi anlam çıkıyor. hatta konuşmasında hamza hamzaoğlu'ndan sonra riekerink de takımı şampiyon yaparsa galatasaray şampiyon olmak için yüksek profilli antrenörlerin şart olmadığını kanıtlamış olur gibilerinden de bir söz etmiş.

    kendisini şike konusunda bütün bildiklerini yutup diğer konularda ilkeli gazeteci havasına bürünmesinden dolayı hiç sevmem ama söyledikleri sözlükte acayip çarpıtılmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın