resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1235
    yerel sınırlar içinde başarılı ama fatih terim'le bir tutulamayacak bir teknik direktördür.

    fatih terim avrupa devlerini dize getirmiştir. şenol hoca ise trabzon'da videoton diye bir takıma, bursaspor'da ise chikhura diye bir takıma daha ilk turda elenmiştir.

    fatih hoca lig şampiyonluklarının yanı sıra united gibi real madrid gibi takımları da yenmiştir. şenol hoca ise 2 sezondur beşiktaş ile avrupa'da aldığı iki galibiyeti de skenderbeu karşısında almıştır.

    fatih terim isviçre gibi çek cumhuriyeti gibi hırvatistan gibi takımları yenerek, almanya maçında ise galibiyeti hak etmesine rağmen yenilerek avrupa 3.sü olmuştur. şenol hoca ise büyük bir başarı olmasına rağmen dünya kupasında brezilya hariç dişimize göre hiçbir takımla karşılaşmamıştır ve bunun yanında letonya faciası gibi bir olaya da imza atmıştır.

    bunun yanında fatih hoca da şenol hoca da egoist insanlardır. fatih hoca bunu saklayamaz antipatik görünür, şenol hoca ise egosunu mütevazılık maskesiyle örter ama gerçek yüzünü zaman zaman gösterir.

    şenol hoca yerel sınırlar içinde başarılıdır. bir lig şampiyonluğu vardır. aynı ertuğrul sağlam gibi, hamza hamzaoğlu gibi. fatih hoca ise ne kadar kalbimizi kırsa da bu klasmanın üstünde bir hocadır. diğerlerinin o klasmana gelmesi için kırk fırın ekmek yemesi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın