resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 616
    eleştirilmeyecek futbolcu yoktur bana göre muslera hariç. varsa bir hatası söylersin. ama tolga'nın isabetsiz dikine paslarını eleştirmek doğru değil. takımda herkes ileri dikine oynuyordur, tolga da bu işi iyi yapmıyordur. dersin ki 'kardeşim sen dikine oynama, o işi diğerlerine bırak.' ama takımda dikine kimse oynamıyorsa tolga da oynamazsa ne farkı kalır diğerlerinden? kaldı ki tolga'nın 10 dikine pasından 8'i isabetli oluyor. şansına dünkü 02 ekim 2016 galatasaray antalyaspor maçı'nda dönen top gol oldu. inşallah gol oldu diye dikine oynamaktan vazgeçmez. öyle olursa orta saha çok yavan kalır.

    sadece bizim değil rakip takım taraftarlarında hayranlıkla izlediği 'keşke bizde olsa' dediği oyuncudur tolga. eskiden rakip topu aldı mı elini kolunu sallaya sallaya ceza alanımıza girerdi, şimdi var mı böyle birşey ? yok... eskiden topu kaptırdığımız zaman topu tekrar kazanmamız mucizeye bağlıydı, peki ya şimdi? 5-10 saniye içinde hemen kazanıyoruz. maçların çoğunda topa sahip olma istatistiği %72-%28 istatistik civarı birşey oluyor neden acaba? bruma neden bu kadar diri kalıyor 90 dakika sizce? sürekli geriye gelip defansa yardım etmek zorunda kalmadığı için. peki ya bunların oluşmasının başlıca etkeni nedir? tolga'nın takımda oluşu, net.

    eğer ki tolga 3. sarı kartını gördü diye endişeleniyorsak (tıpkı muslera gibi) 3-5 haftada kendisini kanıtladığı içindir. bruma'nın bile 1 maç eksikliğini birşekilde giderebiliriz ama tolga'siz bir galatasaray şu an için düşünemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın