2016-17 Türkiye Süper Lig 6.Hafta Maçı
16:00 Türk Telekom Arena
3 - 1
  • 323
    bir de hakem bakımından değerlendirelim.

    öncelikle bana göre etoo'nun golü nizamiydi. iptal edildiği an galatasaray açısından çok kritikti. çünkü skor 2-0'a gelecekti ve o noktadan sonra oyunu çevirmemiz oldukça zora girerdi. fakat bir yandan da ilahi adalet demekte fayda var. 15/16 sezonunda bize el ile attığı golün acısı çıkmış oldu.

    yeni farkettiğim bir şey, antalyaspor'un golü ofsayt olabilir. tabi ki medya bunu tartışmadı, tartışmaz da. çünkü galatasaray'ın mağduriyetlerini halı altına süpürülmeye bayılır medyanın satılık kalemler ordusu. bakın twitter'da farkeden birileri çıkmış pozisyonu: https://pbs.twimg.com/...QlWEAA9NsG.jpg:large

    cavanda'nın pozisyonuna gelirsek bana göre penaltı ile uzaktan yakından alakası olmadığı gibi korner de değil. çünkü cavanda topla rakibi arasına girmiş hızıyla ve o noktada kendisine faul yapılmış.

    netice itibarıyla türkiye standartlarında sıradan ve adil olmaya çalışan bir hakem görüntüsü izledik. maçta iki kritik hatası var. ofsaytı süzmek kolay değildi. açı nedeniyle aslında emin de değilim ofsayt olduğundan. hakan balta'nın pozisyonunu yakın çekim izleyene kadar ilk bakışta ben de faul sandım. ancak asla bir 24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçı'nın hakemi gibi art niyetli değildi.

    stoper ikilimiz fecaat fakat. hem ilk golde, hem de ikinci iptal edilen golde oyuncuların o kadar boş kalması inanılır gibi değil. umarım serdar aziz bu işe bir nebze olsun çare olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın