• 251
    elimizdeki imkanlarla denememiz gerektiğini düşünüyorum. çünkü tek forvetimizi kanatlardan besleme işini bir türlü beceremiyoruz. ayrıca selçuk u taktik sistemimizden çıkarmamız lazım artık. eren'in ayağının da düzgün olduğunu gördük, bu da bize gol atmamızın tek yolunun hava topları olmadığını gösteriyor. sigthorsson'un da araya güzel koşular yapabilen bir forvet özelliğini ortaya çıkarabileceğimiz bir taktik. kaleci ve defans dörtlüsü herkes için aynıdır sanırım yazmıyorum o yüzden. sol kanatta bruma, merkezde sneijder ve tolga, sağ kanatta podolski, ileride eren ve sigurdsson ile en azından türkiye kupası maçlarında denenmesi gerektiğini düşünüyorum. mevcut taktiğimizden artı olarak:
    + gol için tek umudumuz eren'in kafası olmayacak.
    + sneijder ileride sola yakın serbest olarak oynadığında sağ kanatın hiçbir aktifliği kalmıyor. podolski ve bruma'dan aynı anda verim alabileceğiz.
    + geri pas ve yan pas uzmanı selçuk yerine oyunu kuran adamımız sneijder olacak.
    + fatih terim dönemindeki gibi kapalı defansları rahatlıkla açabiliriz. geçtiğimiz haftalarda gördüğümüz üzere anadolu kulüpleri bize karşı kapanma taktiği uyguluyor.
    + sneijder süper lig kasaplarının arasına girmeden oyununu oynayabilecek, hatırlayanlar varsa defansların kapalı olduğu maçlarda geri gelip oyun kurmayı sık sık yapıyor.
    + forvette ikinci bir adamımız olması hava toplarında eren'in daha özgür kalmasını sağlayacak.
    bu sistemin olası eksileri:
    - sneijder 90 dakika bu tempoya ayak uydurabilecek mi?
    - sigthorsson'un sakatlık problemi ve o bölgede başka alternatifimiz olmayışı bizi zora sokabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın