• 381
    --- alıntı ---

    jan olde riekerink , sezon sonunu göremeyecek. ben sonuna kadar türkçüyüm, sonuna kadar hamza hamzaoğlucuyum.

    --- alıntı ---

    bu lafları ettiyse eğer,

    hamza hamzaoğlu'nun şu anda bir türk takımını çalıştırdığını bilmiyor olmalı. yani adam kontratlı, ayrıca ülkeye hizmetini de sürdürüyor.
    öte yandan kendisi galatasaray'dan kovulmuştur. dolayısıyla en azından bir süre bu kapılar kapalıdır. o bakımdan hamza hamzaoğlucu olması bir şey ifade etmiyor. zira aslında kendisi galatasaray için bir şey ifade etmiyor. doğrularını dayatmaya çalışması çok saçma.
    merak ediyorum ayrıca, neden sadece galatasaray söz konusu olduğunda türkçü? mesela fenerbahçe'ye türkçü değil. bizde ergin ataman varken obradovic'i eleştirdiğini, değişmesini istediğini duyamadık. dick advoocat'ı da baya sahiplenmiş görünüyor arkadaş.

    türkçülüğün ne olduğunu da iyi analiz etmek lazım. türkçülük hamza hamzaoğlu gibi bir türk'e hizmet etmek midir, yoksa memlekete hizmet etmek mi? çünkü bazen bir yabancı, riekerink örneğinde olduğu gibi türk futboluna bir türk'ten daha fazla hizmet eder. bu gün derwall'i çıkarırsak tarihimizden futbolumuzun olduğu noktayı görmek isterim.

    ve son olarak galatasaray, galatasaraylıların camiasıdır. hamza hamzaoğlucuların değil. o nedenle yönettiği programa hamza hamzaoğlu diye ayrı bir bölüm açıp kariyerini ve temennilerini tartışırsa daha iyi bir medyacı olur. galatasaray üzerinden yapmasını saçma buluyorum.

    zaten basiretsiz, yanlı, yönlendirilmiş bir çalışan olduğundan, bağımsız medya içerisinde saymıyorum bu arkadaşı. sözlük gözüme sokmasa saçmalamasından haberim asla olmazdı. pek kaale almaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın