• 26729
    “coach bana çok inanıyor. ben de yapabileceklerimi biliyorum. bu nedenle galatasaray’a geldim. ergin ataman’ın bana karşı söyledikleri onur verici. bu sözlerin ve beklentilerin ardından işimin daha da zor olacağını biliyorum ama ben zoru başarmak için buradayım. zor işleri seviyorum, zor olanı başarınca daha mutlu oluyorum. galatasaray’da da mutlu olmak istiyorum”

    “sistem ve yapılar biraz farklı olsa da sonuçta basketbol oynayacağız. ben saha içinde yapabileceklerimi çok iyi biliyorum. coach da zaten beni bunun için transfer etti. euroleague’in zor olduğunu biliyorum. ama ilk günden bu yana konuştuğumuz şey, adım adım gitmeliyiz. iyi oynayıp, taraftarımızı sevindirmek istiyorum. burada hedeflerin çok yüksek olduğunu duydum. o halde çok iyi çalışmalıyız. ancak bu şekilde başarırız”

    “mccollum kaliteli ve iyi bir basketbolcu. takıma faydalı olduğundan eminim. benim işim skorer guard olarak oynamak. topla oynamayı ve oynatmayı seviyorum. sadece sayı atmaya odaklanmamalıyım. takımı oynatmaya da bakmalıyım. çünkü etrafımda kaliteli isimler var. bireysel anlamda birisi çok atmış ama takım kazanamamışsa bunun bir önemi yok ki”

    “new york kadar güzel bir şehir diyebilirim. burada güzel vakit geçireceğime eminim. buraya gelmeden önce kimseye danışmamıştım. zaten bilgi sahibiydim. galatasaray’ın hedeflerini öğrenince, ‘yeni bir sayfa açmak için bunu yapmalısın’ dedim kendi kendime. kendimi burada da kanıtlamak istiyorum. galatasaray’a gelerek doğru bir karar aldığımı düşünüyorum. umarım sezon sonunda taraftarımız ve hem de ben aynı şeyleri düşünürüz”

    “kolejdeyken de seyircinin ününü duymuştum. burada kendimi evimde gibi hissedeceğimi biliyorum. maçlar başladığında anlatılanları birer birer yaşamaya çalışacağım. öyle bir taraftar önünde herkes elinden gelenin en fazlasını yapar, ben de bunu yapacağım”

    russ smith
App Store'dan indirin Google Play'den alın