resim
Francesco Totti
Görev:Menajer
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:İtalya
  • 228
    bugünkü sampdoria maçında taşşağını gene masaya vurdu. takımı 2-1 gerideyken oyuna girdiği maçı 1 gol 1 asistle tamamladı. attığı gole geliriz de dzeko'ya yaptığı şu asistin muhteşemliğine bakar mısınız:

    https://streamable.com/f6gd

    bu asistin tıpkısının aynısını yazın oynadıkları hazırlık maçında da yapmıştı hatta: https://streamable.com/3100

    insan gerçekten hayret ediyor. sanki kafasının arkasında da bir çift gözü var. ya da yaşı kemale erdikçe üçler yediler kırklara karıştı, roma beldesinin evliyâullahlarından oldu, kalp gözü açıldı. başka bir açıklama getiremiyorum yani ben. sonuçta il capitano'nun yaptıkları da asist diye kaydediliyor, umut'unki de: https://www.youtube.com/...e=youtu.be&t=47s

    neyse, bu muhteşem asistle 2-2'ye gelen maçın son dakikasında da takımının kazandığı penaltıyı hiç kasmadan, bir reyiz edasıyla köşeye bıraktı:

    https://twitter.com/...s/775000647393546241

    totti'nin roma'yı ve keltoş barzo spalletti'nin götünü kurtardığı ilk maç değil bu, kitaplarımızda daha önce yazdık: (bkz: #1949479)

    lakin, ortaya şöyle korkunç bir istatistik çıkmış: totti, serie a'da oynadığı son 162 dakikada* kaleyi bulan 7 şut çekmiş, bunların 5 tanesi gol olmuş... ayrıca 1 de asist yapmış. yuh! ayrıca 1994/1995 sezonundan başlamak üzere serie a'da gol atamadığı sezon yok, yuha!

    dante yaşasa bir destan da bu ihtiyar delikanlı için yazardı kuşkusuz:

    https://i.hizliresim.com/nEJo85.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın